Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Σχολιασμός για την Συγκέντρωση - Διαμαρτυρία κατά του Gay Pride Θεσσαλονίκης. Πλούσιο φωτογραφικὸ υλικό από την συγκέντρωση


  Δόξα τω Πανοικτίρμωνι Θεώ!!!

Αξιωθήκαμε, μέσα από πολλές δυσκολίες και ιδιότυπη πολεμική, με συμπαράσταση μόνον από ελάχιστους Ιεράρχες, με παντελή έλλειψη βοήθειας από φορείς της πόλης μας, με απουσία δράσεως και συμμετοχής των ενοριών και σχεδόν παντελή απουσία αγιορείτικης στήριξης, με αποκλεισμό από τα μέσα ενημέρωσης, τόσο των τοπικών καναλιών, του Δήμου και των υπολοίπων, όσο ακόμη και από τον εκκλησιαστικό σταθμό, με όλες αυτές λοιπόν τις αντιξοότητες, αξιωθήκαμε να φέρουμε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία, την ειρηνική μας διαμαρτυρία για το Cay Pride Θεσσαλονίκης 2013. Δοξάζουμε και ευχαριστούμε τον Θεό γι αυτό!

Εξ αρχής το πνεύμα που επικράτησε στην απόφαση της πραγματοποίησης της συγκέντρωσης, ήταν ομολογιακό και μαρτυρικό. Εργαστήκαμε όλοι οι συνδιοργανωτές για την αγάπη μας στον Χριστό και στους Αγίους της Θεσσαλονίκης, ιδιαιτέρως στον Άγιο Δημήτριο και Άγιο Γρηγόριο Παλαμά. Για την τιμή των οικογενειών μας και της κοινωνίας μας. Για τα παιδιά μας και τους νέους μας.
Διατρανώσαμε το αυτονόητο ενάντια στην άθλια απόφαση του Δημάρχου Μπουτάρη, να επιτρέψει την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τους κίναιδους και σοδομίτες. Είπαμε όχι στην προκλητικότατη παρέλαση της «Ομοφυλοφιλικής Υπερηφάνειας». Όχι στην βεβήλωση των ιερών και οσίων της Πόλης μας. Όχι στον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξίας και στον εκχυδαϊσμό της.
Το Ιστολόγιό μας, ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, ευχαριστεί εκ βάθους καρδίας τους υπολοίπους συνεργάτες και συνδιοργανωτές. Ευχαριστεί επίσης όλους τους απλούς χριστιανούς που με την παρουσία τους απετέλεσαν τη ζύμη της αντίστασης στην άλωση της Πόλης.
 Κατά την περσινή χρονιά ήταν ελάχιστοι εκείνοι που αντέδρασαν. Φέτος η ζύμη εκείνων μεγάλωσε, φούσκωσε και εκφράστηκε σε πολλές εκατοντάδες λαού. Του χρόνου, ευχόμαστε να μην χρειαστεί, αλλά αν τολμήσει ο ανεκδιήγητος Δήμαρχος να δώσει άδεια για το Gay Pride 2014, ο κόσμος μας θα είναι χιλιάδες, θα πλημμυρίσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο Μπουτάρης με τους συνεργάτες του, δε θα ξέρουν που να κρυφτούν από την ντροπή τους.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την συγκέντρωση.





























katanixis.blogspot.gr









http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr
 katanixis.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου