Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Και ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Νίκος Δένδιας με το εβραϊκό σκουφάκι!


Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Νίκος Δένδιας ζήλεψε την προσκύνηση σε Συναγωγή των τέως Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και νυν Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και είπε να φορέσει και αυτός περιχαρής το Εβραϊκό σκουφάκι και να προσκυνήσει σε Εβραϊκή Συναγωγή.

Βεβαίως πριν παρευρεθεί στην Συναγωγή δήλωσε «Το ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία του 21ου αιώνα δεν έχουν κανένα περιθώριο ανοχής απέναντι στον ρατσισμό και στον αντισημιτισμό».

Περισσότερες φωτογραφίες







Δείτε και τους προαναφερθέντες να προσκυνούν

 Ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου με το σκουφάκι του προσκυνών 



Στην επόμενη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος υπέγραψε όσα φιλελληνικά και φιλάνθρωπα και φιλορθόδοξα εντάλματα θέσπισε ο κύριος της παραπάνω φωτογραφίας, και φυσικά συνεχίζει να υπογράφει μέχρι σήμερον.

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Γιώργο.
      Ταυτόχρονα με το παραπάνω σχόλιό σου προσθέτεις σχόλιο το οποίο επί λέξη αναφέρει:
      «Λοιπόν αγαπητοί εν Χριστώ πατέρες και αδέλφια... Προς δόξαν Κυρίου και διεύρηνση αυτής εν μέσω των ανθρώπων αδελφών ημών, φροντίστε το καθημερινό Οπτικοποιημένο Ηχητικό Αγιολόγιο να αναρτάται επίσης και στην ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ http://www.osiaefxi.com/
      καθημερινά, είτε στέλνοντας μου σε μάιλ polgt@msn.com τον αρμόδιο κάθε ημέρα κωδικό, είτε παραχωρόντας σας την δυνατότητα εισόδου στην ΟΣΙΑ ΕΥΧΗ για απ' ευθείας ανάρτηση από εσάς.
      Προς δόξαν Κυρίου και θεραπείας της αδιαλείπτου υπεραγάπης Του!!! »

      ____________________

      Προς δόξαν Κυρίου λοιπόν να σου πούμε ότι ονομάζεις κομπλεξικούς τους αγίους της Ορθοδόξου Εκκλησίας, και τους Αποστολικούς Κανόνες ένας εκ των οποίων ο 65ος Αποστολικός κανών μας λέει: «ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών προσεύξασθαι και καθαιρείσθω και ΑΦΟΡΙΖΕΣΘΩ»

      Διάβασε τι είπε ο "κομπλεξικός" Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος περί του θέματος.
      http://greekdownloads.wordpress.com/2013/03/28/%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B9%CE%BF/

      Κατόπιν όλων αυτών των χαρακτηρισμών το να μας ζητάς επιτακτικά, για άλλη μια φορά να σε βοηθήσουμε (όπως κάναμε στο παρελθόν), στο δικό σου ιστολόγιο, καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

      Διαγραφή
    2. ΕΤΣΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ.ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΕΚΕΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΜΕ.

      Διαγραφή
    3. "Οι ταλαίπωροι άνθρωποι παρασύρονται, γιατί έχουν απομακρυνθεί από τον Θεό και έχουν φθάσει σε σκότιση! Μου είπαν δύο νέοι ότι πήγαν στην Χεβρών για προσκύνημα και τους έβαλαν το σκουφάκι το εβραϊκό, για να προσκυνήσουν τους τάφους του Αβραάμ. Τι να το κάνεις το προσκύνημα, αφού έβαλες αυτό που χρησιμοποιούν οι Εβραίοι στην λατρεία τους;"
      Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι, τόμος Β΄, «Πνευματική αφύπνιση», εκδ. Ι. Ησυχ. Ευαγγ.Ι ω. ο Θεολόγος, Σουρωτή Θεσσαλονίκης 1999, σ. 275-276

      Διαγραφή
  2. Δημοσιεύουμε σχόλιο της αγαπητής Αναστασίας επειδή δεν διαθέτει λογαριασμό για να δημοσιεύσει σχόλιο

    ««ΚΥΡΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤῼ ΜΟΝῼ ΛΑΤΡΕΥΣΕΙΣ» (Ματθ.δ΄ 10)
    Ἀγαπητέ ἐν Χριστῷ ἀδελφέ Γεώργιε. Γιά νά μήν ψάχνεις νά βρεῖς πού τό λέει.
    Χαίρε ἐν Κυρίῳ!!! »

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου