Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Αεροψεκασμοί. Εκπομπή με τον Γιώργο Τράγκα. (Βίντεο)


Πρέπει να σας θυμίσουμε ότι οι Αναβάσεις έφτασαν το θέμα στην Βουλή  στις 28/6/2011  με τον κ. Ραγκούση ως υπεύθυνο υπουργό.
Φυσικά δεν απάντησε ποτέ κανείς.
______________________

Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι να απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Το γεγονός ότι δεν υποβάλλουν σχέδια πτήσης...
Ποιοι και γιατί μας δολοφονούν; Ποιοι και γιατί μας βομβαρδίζουν...
με φόβο, αργές αντιδράσεις, πανικό και νέες μοντέρνες ασθένειες;
Γιατί πύκνωσαν οι πτήσεις με την εμφάνιση της Τρόικας;
Καλεσμένοι οι καθηγητές Γούδης και Κατσαρός.
Και μία πρότασις. Θα εκλείψει τελείως το θέμα αν την ώρα που πετάει ένα αεροπλάνο και εφόσον έχει απομακρυνθεί ένα άλλο αεροπλάνο στον ίδιο αεροδιάδρομο μαζέψει δείγμα και γίνει ανάλυσις. Αν το δείγμα είναι υδρατμοί εκλείπει η θεωρία ως συνωμοσιολογική.
Επίσης δείγμα σε παγετώνες κάπου στην αλάσκα έδωσε 6.000 φορές περισσότερο αλουμίνιο ενώ το ίδιο δείγμα προ 30 ετών δεν είχε δείξει τίποτα. Χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή στο ευρύτερο κοντινόν περιβάλλον.
Δείγματα αίματος εκατομμυρίων ανθρώπων δείχνουν βαρέα μέταλλα χωρίς να ζουν κοντά σε εργαστάσια.Τι γίνεται ;  Πόθεν συγκεντρώνονται τα μέταλλα αυτά εις βιολογικούς οργανισμούς ? Από το νερό ;  Εκ του αέρος ;
Είναι μία ακόμα συνωμοσιολογική θεωρία;
Βέβαια αυτά μας έλεγαν και για τις παρακολουθήσεις και βγήκε ο άνθρωπος που έφτιαξε το μηχάνημα της NSA και είπε ότι έχει κάνει παρακολουθήσεις και στην Ελλάδα.

Τράγκας εκπομπή Ελεύθερος σκοπευτής 9/6/2013

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JQax25FALGA#!

Διαβάστε επίσης

 Οι αεροψεκασμοί διδάσκονται στην σχολή Ικάρων των ΗΠΑ από το 1990
 
2013-05-07 16:09:05
Οι χημικές ουρές στον ουρανό (chemtrails) δεν είναι μια εφεύρεση συνωμοσίας, αλλά ένας όρος που βρίσκεται στα εγχειρίδια λειτουργίας της στρατιωτικής αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών τουλάχιστον από τη δεκαετία του '60.

Εδώ είναι μια σειρά από στοιχεία συμπεριλαμβανομένων των Chemtrails, του χημικού στοιχείου 131, και εγχειρίδιο από το φθινόπωρο του 1990 (που δημοσιεύθηκε από το Τμήμα Χημείας, ΗΠΑ Σχολή Ικάρων το 1990), στην οποία συζητείται η τροποποίηση της μετεωρολογίας με ιοντικό πλάσμα και άλλα χημικά προϊόντα. Από το 1990, υπάρχουν μαθήματα με τον τίτλο του «χημικές ουρές» που παρουσιάστηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη Σχολή Ικάρων και τα τμήματα χημείας USAFA.

Έτσι, όλα αυτά που βλέπετε στον ουρανό δεν επινοήθηκαν από συνωμοσιολόγους, αλλά αποτελούν πραγματικά γεγονότα. Η «εμφάνιση επίμονων contrails στον ουρανό έχει καταγγελθεί από πολλούς ανθρώπους από τότε μέχρι σήμερα. Το έγγραφο είχε αντιγραφεί σε μικροφίλμ το 1992. Ακόμη και το πρόγραμμα για τη NASA χρονολογείται από το 1966.

katohika.gr -  http://www.newsnow.gr/photo/419517/3/oi-aeropsekasmoi-didaskontai-stin-sxoli-ikaron-ton-ipa-apo-to-1990.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου