Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Προώθηση της Ομοιοπαθητικής από π. Βαρνάβα Γιάγκου και Γεωργίου Μαρτζέλου Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Στα βίντεο που θα δείτε τα οποία αφορούν την προώθηση βιβλίου Ομοιοπαθητικής του Γιώργου Βυθούλκα, ο π. Βαρνάβας Γιάγκου μας εξήγησε ότι όσοι πατέρες, κληρικοί, λαϊκοί, Εκκλησίες,  ιατρικός κόσμος αρνήται την Ομοιοπαθητική ως ιατρική επιστήμη, και την κατατάσσουν στις ολιστικές θεραπείες -θρησκείες ανατολικής εμπνεύσεως, είναι όλοι τους «στενόκαρδοι», «οι οποίοι δεν έχουν "άνοιγμα" να προσλάβουν το Όλον, (όπως εξηγεί λίγο αργότερα "Όλον" ο κ. Βυθούλκας εννοεί το "Κοσμικό Όλον" και το επαναλαμβάνει συνεχώς!)
Επίσης όλοι αυτοί οι άνθρωποι, θεσμοί, Εκκλησία (Ελλάδος, Ρωσίας  Διορθόδοξες Διασκέψεις), είναι«νομικιστές», επίσης «ο "Ορθόδοξος" πρέπει να είναι ανοιχτός και να προσεγγίζει τον καθένα Κρισναμούρτη!!»

Επίσης συνεχίζει λέγοντας ότι «προσβάλουν την αλήθεια» (εννοείται της Ομοιοπαθητικής), και «εκθέτει την Εκκλησία»!  η άρνηση της τυφλής αποδοχής της Ομοιοπαθητικής.
Στην συνέχεια δέχεται ότι  «η θεραπεία του σώματος είναι ταυτόχρονη θεραπεία και της ψυχής» πράγμα το οποίο επιτελεί κατά τον π. Βαρνάβα η Ομοιοπαθητική.
Για να εμπεδώσουμε τι λέει: Η ομοιοπαθητική θεραπεύει την ψυχή!!

Αυτά και άλλα πολλά θα δείτε βλέποντας τα παρακάτω βίντεο αφού διαβάσετε σχετικά με την Ομοιοπαθητική τα οποία έχουμε κατά καιρόν δημοσιεύσει (Εδώ  σημ. Για όσες ομιλίες δεν δουλεύουν χρησιμοποιείστε το Google Chrome)




Ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γεώργιος Μαρτζέλος, προωθεί την Ομοιοπαθητική του κ. Γεωργίου Βυθούλκα, και επιτίθεται εναντίον όσων εναντιώνονται στην Ομοιοπαθητική.



Διαβάστε και

Σχολιασμός Ἀρχ. Σαράντη Σαράντου στήν ἐκπομπή «Ἀρχονταρίκι»: «Ἡ χαρά τοῦ ἔρωτα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου