Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Όταν καθεύδει διαρκώς η Ιεραρχία και η Μητρόπολη Αθηνών, εύλογα οι δωδεκαθεϊστές καλύπτουν το ηθικό και ποιμαντικό κενό


Υπάρχει Μητρόπολη-Μητροπολίτης Αθηνών; Είναι εν ζωή; Ζει;

Η εισαγωγή που ακολουθεί είναι του Διαχειριστού των Αναβάσεων ο οποίος έχει και την μοναδική ευθύνη της δημοσίευσης.

Πριν μερικές ημέρες δημοσιεύσαμε το δελτίο Τύπου της Ι.Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης σύμφωναμε το οποίο ο Μητροπολίτης Άνθιμος εναγωνίως καλεί τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης να ματαιώσει την φρικτή νεοεποχίτικη ομοφυλοφιλική φιέστα την οποία ο ίδιος ο Δήμαρχος εγκαινίασε στην Θεσσαλονίκη,  από το υστέρημα των Θεσσαλονικαίων πολιτών.
Μεγάλος αριθμός χριστιανών αντέδρασε και με τουλάχιστον 19.500 υπογραφές καταδικάζει την ομοφυλοφυλική επιλογή του συγκεκριμένου δημάρχου, ζητώντας το αυτονόητο. Μάλιστα έστειλαν δύο επιστολές προς τον Πρωθυπουργό , ακόμη έστειλαν εξώδικα στον Δήμαρχο και το δημοτικό Συμβούλιο, και στα δικαστήρια τον υπεύθυνο του Gay Pride Θεσσαλονίκης.
Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και πέρσι, και η ανάλογη ποιμαντική ενέργεια καί από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και από μέρους ορθόδοξων πολιτών έγινε η εύλογη προσπάθεια να αποτραπεί αυτή η χυδαιότητα.

Και τώρα τα εύλογα ερωτήματα:  Γίνονται ναι ή όχι Gay Pride στην Αθήνα; Αντέδρασε κανείς από την ιεραρχία για το περσινό; Μήπως για το φετινό; (σε 5 ημέρες). Μήπως κανείς από την Μητρόπολη Αθηνών που είναι και άμεσα υπεύθυνη;  Αντέδρασε μήπως στο Corpus Cristi ; (εδώ, εδώ, εδώ). Για το ξύλο και τα χημικά που έφαγαν οι συνειδητοί χριστιανοί;
Για τις Μεταμοσχεύσεις και τον νόμο φραγκεστάϊν της εικαζόμενης συναίνεσης;  Για τους Ελληνορθόδοξους που σφάζουν οι ισλαμιστές δολοφόνοι στην Συρία; 
Για την εξαΰλωση και παγκοσμιοποίηση του Μαθήματος των Θρησκευτικών;
Μήπως περιμένουμε τα πάντα από τον Μητροπολίτη Πειραιώς μόνο η μήπως υπάρχει σκοπιμότητα;
Να ρωτήσουμε απλά ... υπάρχει Μητρόπολη-Μητροπολίτης Αθηνών; Είναι εν ζωή; Ζει ; Αν δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του μήπως πρέπει να σκεφτεί την επόμενη κίνηση;

Ας μην συνεχίσω τα ερωτήματα. Είναι πάρα πολλά, και δυστυχώς έχει καταγραφεί στην συνείδηση του ορθόδοξου πληρώματος με πολύ συγκεκριμένο τρόπο η στάση της ιεραρχίας σε όλη αυτή την διάρκεια της δαιμονικής επίθεσης που δεχόμαστε.
Θα βρεθεί βεβαίως κάποιος αριστερόστροφος ιεράρχης ο οποίος θα δικαιολογήσει και αυτή την αισχρή φιέστα όπως δικαιολόγησε και το αισχρό Corpus Cristi και θα ρίξει υποκριτικά το βάρος στους χριστιανούς που τόλμησαν να αντιδράσουν, ενώ διαφορετικά θα περνούσε και αυτό όπως και όλα τα άλλα απαρατήρητα.
 Κρίμα. Πολύ κρίμα. Δυστυχώς ζούμε σε χρόνους αποκαλύψεως. Χωρίζει η "ήρα από το στάρι".
Ακριβώς όπως και πέρσι λίγες μόνο ημέρες πριν την νεοεποχήτικη χυδαία φιέστα του Gay Pride Αθηνών (8 Ιουνίου), σιγή ιχθύος από την Μητρόπολη Αθηνών, και τον υπεύθυνο Μητροπολίτη που τυγχάνει να είναι ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος.
Γι΄αυτό στην θέση της λόγω της ανυπαρξίας της ιεραρχίας εξέδωσαν αναγγελία δωδεκαθεϊστές που καλούν τον κόσμο να βγει στον δρόμο! Διαβάστε:
____________________________

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το φετινό Athens Gay Pride, και καλούμε τους Έλληνες να καταδικάσουν αυτή την εορτή μίσους εις βάρος του Ελληνισμού 

Το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, άτομα με παρεκκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά επέλεξαν να προσβάλλουν την Πολιούχο Θεά μας, την Θεά Αθηνά. Την παρουσιάζουν ως συμμετέχουσα στην διαστροφή τους.
Το ρατσιστικό και μισελληνικό Athens Gay Pride 2013 πρέπει να απαγορευτεί. Η κατοχική κυβέρνηση το διαφημίζει διότι θέλει να προσβάλλει την Θεά Αθηνά και το Ελληνικό Έθνος.
Εμείς καλούμε τον Λαό στους δρόμους για να εμποδίσουμε την πρόστυχη και ρατσιστική συμπεριφορά ωρισμένων ανθελλήνων που κάτω από τον απατηλό μανδύα της διωκομένης μειονότητος διοχετεύουν το μισελληνικό τους δηλητήριο.
Η Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία ως πολιτικός φορέας εκφράζει την οργή της και την πλήρη αντίθεσή της στην διοργάνωση του «Gay Pride», το οποίο ελπίζουμε να μην πραγματοποιηθεί.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν δυναμικώς σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην προσβολή της Ελληνικής αξιοπρέπειας.
Καλούμε τους Έλληνες να καταδικάσουν την υιοθέτηση ανθελληνικών συμπεριφορών.
Καλούμε τους Έλληνες να καταδικάσουν την εισαγωγή ξενόφερτων και γελοίων προτύπων αντικοινωνικής συμπεριφοράς, τα οποία προσβάλλουν τους Θεούς, τις Θεές μας, και τον Ελληνισμό.
Το Κόμμα μας, στέκεται εχθρικό απέναντι στην ωργανωμένη ομοφυλοφιλία διότι αποτελεί κίνημα εθνικής αυτοκτονίας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Οι οργανώσεις των ομοφυλοφίλων διεθνώς προωθούν την παιδεραστία, απαιτώντας να μειωθεί το ηλικιακό όριο ενάρξεως νομίμων σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων. 
Προσπαθούν να επηρεάσουν τα σχολικά προγράμματα διδασκαλίας και απαιτούν να διδάσκουν μικρά παιδιά ότι η σεξουαλική τους παρέκκλιση είναι απολύτως φυσιολογική και καλούν τα μικρά παιδιά να την μιμηθούν.
Προσπαθούν να επιτύχουν την υιοθέτηση τέκνων ώστε να αναπαράγουν το δικό τους πρότυπο, το λεγόμενο «τρίτο» φύλο.
Προσπαθούν να επιτύχουν την νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων και την νομική τους εξομοίωση με τους φυσιολογικούς γάμους.

Επί δεκαετίες οι οργανώσεις ομοφυλοφίλων διεθνώς εξαπατούσαν τον κόσμο ισχυριζόμενες ότι το μόνον που θέλουν είναι σεβασμό στην «ιδιαιτερότητά» τους, και το τί κάνουν στο κρεβάτι τους είναι προσωπικό τους ζήτημα. Αισχρό ψεύδος! Ο γάμος, η υιοθέτηση τέκνων, τα σχολικά προγράμματα εμπίπτουν στην σφαίρα του δημοσίου δικαίου, και όχι του ιδιωτικού.
Η προσπάθεια επιβολής στην Ελληνική κοινωνία της δικής τους ομοφυλόφιλης κουλτούρας και η κατάπτυστη προσβολή των Πατρώων Θεών από την πλευρά τους, μας κατατάσσει απέναντι τους ως εχθρούς.
Η πρόστυχη προσπάθειά τους μέσω «αντιρατσιστικών» νόμων, που επίσης εμπίπτουν στο δημόσιο ποινικό δίκαιο, να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό ώστε να μην προβάλλει αντίσταση στην σεξουαλική τους διαστροφή, τούς καθιστά ρατσιστές, μισέλληνες, και εχθρούς του Ελληνικού Έθνους.

Γραφείο Τύπου
Ιερά ΕθνικοΑπελευθερωτική Κοινωνική Συμμαχία

1 σχόλιο:

  1. Ο Ιφικράτης Αμυράς την δήλωση του οποίου αναδημοσιεύσατε θεωρώντας την μάλιστα ως "ευλόγως" καλύπτουσα το ηθικό και πoιμαντικό κενό, όπως έχουμε καταδείξει με ντοκουμέντα σε σχετικές αναρτήσεις μας, εκτός όλων των άλλων δηλώνει και μέλος της "εκκλησίας των Ελλήνων το θρήσκευμα".Μιας οργάνωσης δηλαδή η οποία ίσως να είναι ο πρωταθλητής όλων στην βλασφημία εναντίον του Χριστού και της εκκλησίας Του,και η οποία στην "προμετωπίδα" της ιστοσελίδας της δηλώνει ξεκάθαρα για τους "αιρετικούς" (χριστιανούς κ.α)ότι:
    "Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι όργανο πνευματικού πολέμου. Στέκεται στην πρώτη γραμμή μάχης κατά των μισελληνικών αιρέσεων. Δεν δικάζει τον εχθρό. Τον εξοντώνει. Δεν διεξάγει πόλεμο κατά ατόμων. Εξολοθρεύει ομαδικώς τις αντεθνικές δοξασίες. Δεν ψάχνει για στοιχεία που να αποδεικνύουν αξιόποινες πράξεις ατόμων. Η πρώτη ερώτηση που κάνουμε είναι: Λατρεύεις τους Πατρώους Θεούς; Η απάντηση θα καθορίσει την μοίρα του κατηγορουμένου. Αυτή είναι η ουσία του εμπόλεμου Ελληνισμού.
    Φυσικά είμαστε απολύτως αντίθετοι με την προβολή την διάδοση και την επιβολή της θεομισήτου ομοφυλοφιλίας,ωστόσο δεν μπορούμε να δεχτούμε ΚΑΤ΄ΟΥΔΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ούτε ως "αστείο" ή ως "σχήμα λόγου" ότι οι Αμυράδες και οι "σύντροφοί" του "καλύπτουν" οποιοδήποτε το όποιο ηθικό και ποιμαντικό κενό ενδεχομένως να υπάρχει στην εκκλησιαστική διοίκηση.
    Με τιμή
    Κλασσικοπερίπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου