Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

Θολώνουν τα νερά εν μέσω απογραφής. Έντυπο για προσφορά οργάνων θα δίνουν στους πολίτες κατά την απογραφή


Ενώ με βάση το νέο τερατούργημα που ετοιμάζουν, το νομοσχέδιο της υποχρεωτικής αφαίρεσης οργάνων από ζωντανούς μελλοθάνατους, όλοι προετοιμαζόμαστε να υπογράψουμε έντυπα, στα οποία θα φαίνεται η σαφέστατη άρνησή μας σε αυτό το ανθρώπινο θυσιαστήριο, τώρα στην απογραφή του Ηρώδη (ΔΝΤ), μας ενημερώνουν οι καναλάρχες της Νέας Εποχής ότι θα διαμοιράζονται έντυπα στον πληθυσμό για να γίνουν δωρητές οργάνων.

Σε λίγο από την απέχθεια που θα νοιώθεις όταν βλέπεις μπροστά σου έγραφα που σου ζητούν να υπογράψεις τον διαμελισμό σου, δεν θα υπογράφεις ούτε τα έγραφα τα οποία θα πρέπει να υπογράψεις για να σώσεις την ζωή σου από το νέο παγκόσμιο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και την κατοχή της από το ΔΝΤ, και όπως μας ενημέρωσε ο π. Γεώργιος, στην Ρουμανία που επίσης υπάρχει ΔΝΤ σκληρό και αδυσώπητο το συγκεκριμένο νομοσχέδιο απορρίφθηκε από την Ρουμανική βουλή πριν από 1 εβδομάδα. (Αρχές Απριλίου)Η είδηση από τα Νέα 5/5
______________
Δωρητές οργάνων θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, κατά την Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών, οι πολίτες μέσω του ενημερωτικού εντύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που θα διανέμεται σε κάθε νοικοκυριό.

Η πρώτη φορά που έγινε αυτό μέσω της Απογραφής Πληθυσμού ήταν κατά την απογραφή πληθυσμού το 2001, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων στο ευρύτερο κοινό.

«Φέτος, δέκα χρόνια μετά, οι πολίτες που δεν έχουν δηλώσει δωρητές οργάνων, καλούνται και πάλι, αφού ενημερωθούν, να ευαισθητοποιηθούν και να πάρουν θέση σε ένα κρίσιμο ζήτημα ζωής, αυτό της διαθεσιμότητας οργάνων προς μεταμόσχευση» αναφέρει ανακοίνωση του ΕΟΜ.

Το έντυπο του οργανισμού, που θα διανέμουν οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία διενεργεί την απογραφή, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ περιλαμβάνει και τη φόρμα δήλωσης δωρητή οργάνων.

Ο ενδιαφερόμενος τη συμπληρώνει και την αποστέλλει ο ίδιος στον ΕΟΜ, μέσω ΕΛΤΑ, χωρίς γραμματόσημο. Οι πολίτες, μετά την αποστολή της δήλωσής τους, θα λάβουν ταχυδρομικά από τον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τη σχετική Κάρτα Δωρητή Οργάνων.

Με τη δήλωση αυτή αποτυπώνεται η θετική διάθεση των πολιτών και η υποστήριξή τους στο θεσμό της Δωρεάς Οργάνων, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΜ και προστίθεται ότι όσοι δηλώσουν δωρητές οργάνων είναι καλό να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους.

Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων «ευελπιστεί ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο Έλληνας πολίτης θα στηρίξει ελεύθερα και υπεύθυνα την ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά θάνατον, για να γίνεται 'η επαύριον της ζωής και πάλι ζωή', προς όφελος ασθενών συνανθρώπων μας, που έχουν ή θα έχουν ανάγκη τη μεταμόσχευση για να συνεχίσουν να ζουν».


Διαβάστε περισσότερα για   Μεταμοσχεύσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου