Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Εβδομάδα αεροψεκασμών. Φώτο από 18/5, 21/5.


Πρέπει όλοι μας να μάθουμε να κοιτάμε τον ουρανό. Έχει πολλά "μυστικά" να μας φανερώσει.
Ένα από αυτά είναι: σε καιρό απόλυτης λιτότητας και αποδόμησης κάθε εθνικού πόρου, σε καιρό που δεν φροντίζουν για ανταλλακτικά και πέφτουν ελικόπτερα Apache AH-64, και κάνουν οικονομία στα καύσιμα μέχρι σημείο εθνικής προδοσίας όσον αφορά τα καύσιμα που χρειάζεται η Πολεμική Αεροπορία για να επιτελέσει την προστασία του εθνικού εναέριου χώρου, κάποια μεγάλα αεροπλάνα Τζάμπο οργώνουν τους ελληνικούς ουρανούς και συνεχίζουν να μας ψεκάζουν ασταμάτητα!

Για άλλη μια φορά θα ερωτήσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο, όχι πλέον για να πάρουμε απαντήσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που συντελούνται εις βάρος της ανθρωπότητας, αλλά για να συγκινήσουμε φορείς που μπορούν να θέσουν θέμα είτε στην Βουλή, είτε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, είτε οπουδήποτε αλλού μπορούν να πιέσουν.


Τα ερωτήματα είναι πολλά: Τι εθνικότητας είναι τα αεροπλάνα που ψεκάζουν;
Αν είναι ελληνικής (αδύνατον από τα μέχρι τώρα στοιχεία), σε ποιόν φορέα ανήκουν;
Στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, στην Πολεμική Αεροπορία, στην ΕΜΥ ή αλλού;
Ποιος και πώς πληρώνει το τεράστιο κόστος των αεροψεκασμών; 
Ποιός τα ελέγχει, ποιός δίνει σχέδια πτήσης, ποιός καταγράφει την πτήση;
Τι μας ψεκάζουν και γιατί είναι εφτασφράγιστο μυστικό;
Τι δημιουργεί ειδικά στον άνθρωπο, αλλά και στα ζώα και γενικά στην πανίδα και χλωρίδα της Ελλάδος;

Τα ερωτήματα μπορούν να γίνουν ακόμη πιο εξειδικευμένα αλλά δεν χρειάζεται επί του παρόντος, παρά μόνο αν βρεθεί ο υπεύθυνος φορέας.

Εμείς κάνουμε έκκληση στους βουλευτές της ελληνικής βουλής που μάλιστα κατά καιρούς μας στέλνουν ενημερωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα, και στους δικηγορικούς συλλόγους όλης της Ελλάδος.
Ακόμα σε φορείς της πολιτικής και πολεμικής αεροπορίας, καθώς επίσης και στους ιατρικούς συλλόγους.
____________________

Γίναμε μάρτυρες ξημερώνοντας το πρωί της Τετάρτης 18/5/11 ενός αεροψεκασμού με ιδιαιτερότητες.
Ψέκαζαν για πρώτη φορά (ως προς την δική μας αντίληψη), καλυπτόμενοι πάνω από σύννεφα, συνεχόμενα όλη σχεδόν την ημέρα, αλλά δεν μπορούσες να δεις τα αεροπλάνα παρά μόνο το "σκοτεινό" αποτέλεσμά τους.
Τόπος των φωτογραφιών τα δυτικά προάστια και ιδιαίτερα τα βόρειο-δυτικά σύνορα του νομού Αττικής και Βοιωτίας.

Το αποτέλεσμα αυτών των αεροψεκασμών της Τετάρτης ήταν η ασθενείς βροχές ανά περιοχή που έπεσαν ίσως για να σιγουρέψουν ότι το ψεκάσιμο υλικό θα πέσει πάνω μας, και πάνω στην γή, στα ζώα και την χλωρίδα.
Διαφορετικό σκηνικό επικράτησε στις 21/5 ανήμερα της εορτής του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.
Σε ένα πρωινό καθαρό και γαλανό ουρανό, είχαν ήδη ψεκάσει από τα χαράματα, μην επιτρέποντας να δούμε τα αεροπλάνα που ψεκάζουν.
Η πρώτη φωτογραφία είναι στις 6.30 το πρωί και οι "γραμμές-ίχνη" ήταν ήδη εκεί από ώρες.
Κάποια στιγμή στα βορειο-δυτικά του νομού Αττικής ο ουρανός από νωρίς το πρωί γέμισε όλος από μια αχνή θολούρα, προϊόν των γραμμών που έχαναν ύψος και άνοιγαν.

Μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα που γεμίζει την ψυχή με θλίψη και αγωνία για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Τα σύννεφα που θα δείτε ΔΕΝ είναι σύννεφα. Είναι το προϊόν της Νέας Εποχής στην ζωή μας.
Τελειώνοντας παρατηρήσαμε κατά τις 8.30 το βράδυ της 21/5 δύο ζεύγη αεροπλάνων που έμοιαζαν με αυτά που ψεκάζουν, να επιστρέφουν προφανώς στην βάση τους,  με διαφορά είκοσι λεπτών το κάθε ζεύγος.
Πετούσαν στο ίδιο ύψος, σε κοντινή απόσταση και διέσχισαν το ορίζοντα έχοντας ίδια ταχύτητα και ίδια πορεία. Επέστρεφαν προφανώς ή στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, ή σε κάποιο άλλο με κατεύθυνση προς νότια -νοτιο ανατολικά.Τελειώνοντας μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι "προφυλάσσονται" περισσότερο και προσέχουν περισσότερο από πριν και ίσως να παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτό και τα δημοσιεύματά μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι κάποιος να αναλάβει το θέμα, να ασχολούμαστε με όσο περισσότερα στοιχεία μπορούμε.
Αλλά δεν έχουμε την δυνατότητα να είμαστε "έξω" σε καθαρό ουρανό κάθε ημέρα.
Παράκληση.
Κοιτάζετε τον ουρανό, μάθετε να γνωρίζετε τα ψεύτικα σύννεφα της Νέας Εποχής, και μαζεύετε στοιχεία, είτε με παρατηρήσεις είτε με φωτογραφίες, είτε με προσπάθεια ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα πατώντας  Αεροψεκασμοί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου