Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Προσοχή στις αναληθείς δημοσιεύσεις ορθόδοξων ειδησιογραφικών πρακτορείων περί του Gay Pride


Επειδή ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και οι ημέρες που ζούμε είναι πολύ "πονηρές" σας ενημερώνουμε ό,τι δεν πρέπει να διαβάζουμε άκριτα ό,τι βλέπουμε στο διαδίκτυο ακόμη και αν προέρχονται από ορθόδοξες σελίδες όπως η romfea.
Η εν λόγω σελίδα δημοσίευσε κάτι εντελώς αβάσιμο και αναληθές το οποίο προσπαθεί να ακυρώσει την διετή προσπάθεια και τον αγώνα χιλιάδων Θεσσαλονικέων και την συλλογή χιλιάδων υπογραφών εναντίον της τελέσεως του Gay Pride Θεσσαλονίκης, αλλά προσβάλει ευθέως και το πρόσωπο του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Άνθιμου ο οποίος και πέρσυ και φέτος αγωνίζεται για την ακύρωση της βαρβαρότητας με ό,τι δυνάμεις έχει, σε σφοδρή αντίθεση με την Αθήνα στην οποία δυστυχώς μοιάζει σαν να έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα, ιεραρχία, κλήρος και λαός, αφού το Gay Pride πραγματοποιείται στις 8 Ιουνίου (σε 4 ημέρες) και δεν έχει υπάρξει καμιά αντίδραση.
Διαβάστε:
____________________
http://romfea.gr/diafora-ekklisiastika/17366-gay-pride
anthΗ διοργάνωση του Gay Pride  στη Θεσσαλονίκη χώριζε μέχρι πρότινος τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και τον μητροπολίτη Άνθιμο, ωστόσο όπως δήλωσε ο πρώτος, υπήρξε "συμφωνία πολιτισμένων ανθρώπων".
Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας θα λάβει χώρα στη συμπρωτεύουσα στις 14-15 Ιουνίου, με τον μητροπολίτη μέχρι πριν λίγες μέρες να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την πραγματοποίηση του, έχοντας ζητήσει μάλιστα την ματαίωση του. Φαίνεται όμως ότι "έριξε νερό στο κρασί του" χάρη στις 19.000 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν υπέρ της διοργάνωσης του.
"Σεβόμενος τις 19.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί και κατατέθηκαν στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, συμφωνήσαμε με τον κ. Άνθιμο η παρέλαση να μην περάσει μπροστά από τη μητρόπολη και την Αγία Σοφία. Ήταν μια συμφωνία πολιτισμένων ανθρώπων, οι οποίοι κάνουν ότι ο καθένας θεωρεί σωστό, στο πλαίσιο της νομιμότητας" δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.
Και πρόσθεσε: "Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Ο δήμος είναι ανοικτός σε κάθε είδους εκδηλώσεις, εκτός από αυτές της Χρυσής Αυγής. Γι' αυτές αδιαφορούμε παντελώς και δεν δίνουμε φυσικά άδεια".
 ____________________

Βεβαίως η romfea (αν και ειδησιογραφικό επαγγελματικό πρακτορείο), δημοσίευσε αργότερα και την εντονότατη διάψευση της Ι. Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης αλλά δυστυχώς μέρος από την ζημιά ήδη έγινε δημοσιεύοντας την προηγούμενη είδηση.
Το συγκεκριμένο Ειδησιογραφικό Πρακτορείο δείχνει να αγνοεί πλήρως το Δελτίο Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και στο οποίο σαφέστατα γίνεται λόγος για 19.500 επώνυμες υπογραφές Θεσσαλονικέων κατά της διοργάνωσης της αισχρής φιέστας, ή και της  18000+ ὑπογραφές πολιτῶν τῆς Θεσσαλονίκης ἐναντίον τῆς Gay- Pride (Παρέλασης ὁμοφυλοφίλων)  την οποία δημοσιεύσαμε και εμείς και πολλά ορθόδοξα ιστολόγια και ιστοσελίδες.

3 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ,Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΕΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΤΑΝ ΛΑΠΑΣ.ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο κ.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?!ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δημήτρη Χριστός Ανέστη
      Υπήρξε πάντως ανακοίνωση, δεν χρειάζεται επί του παρόντος να σχολιάσουμε αν είναι "χλιαρή" ή όχι, κατά την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη ανακοίνωση σε 82 Μητροπόλεις της Ελλάδας, αν και γίνεται σε 4 ημέρες και στην Αθήνα.

      Επίσης η συγκεκριμένη ψευδής είδηση ακυρώνει τον αγώνα των χριστιανών οι οποίοι μάζεψαν τις υπογραφἐς και όχι όπως ψευδώς αναφέρεται οι εισαγώμενοι ακόλουθοι της χυδαίας φιέστας, και οι οποίοι (χριστιανοί), όπως γνώρισες και ο ίδιος στην διαμαρτυρία του Corpus Christi, γνώρισαν στο πετσί τους τι θα πει βία, καθώς επίσης τι θα πει να σε υβρίζουν με αισχρές ύβρεις και να σε χλευάζουν πίσω από τις πλάτες της αστυνομίας, ταλαίπωροι συνάνθρωποί μας οι οποίοι αλλοίωσαν και αντάλαξαν το "καθ΄εικόνα Θεού", με ένα καθ΄εικόνα δυστυχίας.
      Σπύρος
      Από την Διαχείριση των Αναβάσεων

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ GAY PRIDE,Κ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ "ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ"!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!

      Διαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου