Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

«Στα χνάρια του Δαρβίνου». Πληρώστε 20€ για να μάθετε στα παιδιά σας ότι κατάγονται από τον πίθηκο!


«Στα χνάρια του Δαρβίνου». Πληρώστε 20€ για να μάθετε στα παιδιά σας ότι κατάγονται από τον πίθηκο!

Μπορείτε να δείτε παρακάτω την χαριτωμένη διαφήμιση του Ευγενίδειου Ιδρύματος που μας προτρέπει να πληρώσουμε 20€ για να εντρυφήσουν τα παιδιά μας στον μαγικό κόσμο του Δαρβίνου και να μάθουν με πολύ χαριτωμένο τρόπο  ότι κατάγονται από τον πίθηκο.

Αντιγράφουμε από το Athens Macedonian News Agency (10/5/13).
Το Ίδρυμα Ευγενίδου διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, πρωτότυπα επιστημονικά «διαδραστικά διήμερα» για τα παιδιά που τελείωσαν την Ε' και ΣΤ' τάξη δημοτικού και την A' γυμνασίου, με θέμα «Εξερευνητές των τροπικών: Στα χνάρια του Δαρβίνου».
Τα παιδιά θα μάθουν - με ευχάριστο τρόπο και με τη βοήθεια της τεχνολογίας - πώς εμφανίστηκε και αναπτύχθηκε η ζωή στη Γη, πώς αλληλεπιδρούν οι οργανισμοί με το περιβάλλον τους και πώς οργανώνονται τα οικοσυστήματα.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των διαδραστικών διήμερων θα είναι οι εξής: 17-18 Ιουνίου, 20-21 Ιουνίου, 25-26 Ιουνίου, 27-28 Ιουνίου, 1-2 Ιουλίου, 4-5 Ιουλίου, 8-9 Ιουλίου, 11-12 Ιουλίου, 15-16 Ιουλίου και 18-19 Ιουλίου, από τις 8.30 έως τις 16.30.
Στο τέλος του προγράμματος, οι ομάδες των παιδιών θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της ερευνητικής «αποστολής» τους στους τροπικούς, ενώ θα ακολουθήσουν αγώνες επίδειξης με τις κατασκευές που ετοίμασαν.Το κόστος ανά παιδί είναι 20 ευρώ.
__________________

Διαβάστε σχετικά:

Κόσμος-Εξέλιξις ή δημιουργία; Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ
  
Θεωρία της Εξέλιξης. Η «Γοητεία» του επιστημονικού μύθου

Aρχιμανδρίτης Ιωήλ Γιαννακόπουλος, «Ο άνθρωπος κατάγεται εκ του πιθήκου;»

Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου Λόγοι Α΄ Μέρος Δ΄ Κεφάλαιο 2ο. Η Παιδεία. «Η θεωρία της εξελίξεως»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου