Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

100.000 Προτεστάντες στην Βραζιλία είπαν: «Οχι στην αμαρτία, όχι στη διαφθορά και όχι στην ομοφυλοφιλία, όχι στον γάμο των ομοφυλοφίλων»


100.000 Προτεστάντες στην Βραζιλία είπαν: «Οχι στην αμαρτία, όχι στη διαφθορά και όχι στην ομοφυλοφιλία»

Περίπου 100.000 προτεστάντες πραγματοποίησαν το Σάββατο πορεία στο Ρίο ντε Ζανέιρο στο πλαίσιο θρησκευτικής τους εορτής για να υπερασπιστούν την αξία της παραδοσιακής οικογένειας μετά την έγκριση από τη δικαιοσύνη της Βραζιλίας των γάμων μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Οι πιστοί συγκεντρώθηκαν με αφορμή την «Πορεία για τον Ιησού», μια από τις κύριες εορτές της Εκκλησίας αυτής στην Βραζιλία εδώ και 20 χρόνια.
Η διαδήλωση συγκέντρωσε περίπου 100.000 ανθρώπους, δήλωσε εκπρόσωπος της στρατιωτικής αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο ιερέας Σίλας Μαλαφάια, ένας από τους διοργανωτές της πορείας, ανέφερε πως η διαδήλωση αυτή «δείχνει την ενότητα του λαού του Θεού (...) και την επαναβεβαίωση των αρχών μας υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης, της θρησκευτικής ελευθερίας, της παραδοσιακής οικογένειας και της ζωής».

«Λέμε όχι στην αμαρτία, όχι στη διαφθορά και όχι στην ομοφυλοφιλία», είπε μια από τις διαδηλώτριες.

Το Εθνικό Συμβούλιο Δικαιοσύνης ενέκρινε στις 14 Μαΐου ντε φάκτο τον γάμο μεταξύ των ατόμων του ιδίου φύλου, παρακάμπτοντας το κοινοβούλιο το οποίο καθυστερεί εδώ και χρόνια να αποφανθεί σχετικά με το ζήτημα αυτό.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου