Κυριακή 21 Απριλίου 2013

H Google προσπαθεί να ελέγξει τα πάντα γύρω της, ζητώντας να μας ταυτοποιήσει απόλυτα!


Μέχρι πρόσφατα η Google μας επέτρεπε να ανεβάζουμε αρχεία στο youtube ο χρόνος των οποίων ήταν μεγαλύτερος από 15 λεπτά και έφτανε και αρκετές ώρες σε ένα και μόνο βίντεο, και με μεγάλη ανάλυση, που σημαίνει μεγάλο όγκο δεδομένων.
Σήμερα μας εκβιάζει αφήνοντάς μας πρώτα να ανεβάσουμε τα βίντεο από την Ημερίδα:«Μεταμοσχεύσεις. Δωρεά ή αφαίρεση ζωής;» - πολλές ώρες εργασίας-  και στο τέλος λαμβάνουμε το μήνυμα ότι πρέπει να μας ταυτοποιήσουν, να τους δώσουμε δηλαδή το τηλέφωνό μας ώστε να γνωρίζουν και να καταχωρούν τα στοιχεία μας.
Ως ιστολόγιο που κατά κόρον έχουμε ενημερώσει για την ασφάλεια και την εμπορευματοποίηση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, δεν θα μπορούσαμε να προστρέξουμε να καταχωρήσουμε τα προσωπικά μας στοιχεία. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, βρισκόμενοι σε αντιστοιχία με τις δημοσιεύσεις και τις θέσεις μας, μας επιλέξαμε να μην δημιουργήσουμε λογαριασμό σε Facebook, Twitter κ.λ.π. social media,  ούτε ώς ιστολόγιο "Αναβάσεις", ούτε ως πρόσωπα.
Σήμερα ζητούν την πλήρη ταυτοποίηση των προσώπων μας, αύριο τι ακολουθήσει;
Ποιός ή τι θα σταματήσει αυτόν τον ολισθηρό κατήφορο που οδηγεί στην πλήρη αιχμαλωσία τον άνθρωπο;
Δείτε το σχετικό μήνυμα από τον Μεγάλο αδελφό που ονομάζεται Google.

Από προεπιλογή, μπορείτε να μεταφορτώσετε βίντεο που έχουν διάρκεια έως 15 λεπτά. Για να μεταφορτώσετε μεγαλύτερα σε διάρκεια βίντεο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Επισκεφθείτε τη σελίδα μεταφόρτωσης στο www.youtube.com /my_videos_upload
  2. Επιλέξτε Αυξήστε το όριό σας στην κάτω πλευρά της σελίδας ή επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.youtube.com/verify
  3. Ακολουθήστε τα βήματα για να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας μέσω κινητού τηλεφώνου. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε άλλους τρόπους για να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου