Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ελεύθεροι οι απαχθέντες θρησκευτικοί ηγέτες, αλλά .....


Οι τρομοκράτες ισλαμοφασίστες οι οποίοι με την άφθονη στήριξη των "φίλων και εταίρων"(!) μας δυτικών και της Τουρκίας σφαγιάζουν τον συριακό λαό, και τους οποίους δυστυχώς .. έχει επιδοκιμάσει άπειρες φορές το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών και σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα-φερέφωνα της σιωνιστικής παγκόσμιας τάξης και της πολιτικής του τέταρτου ράϊχ, είχαν τελικά απαγάγει τους δύο χριστιανούς Σύριους θρησκευτικούς ηγέτες, τον Ελληνορθόδοξο  Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο, και τον χριστιανό  Μαρωνίτη Μητροπολίτη Γρηγόριο Yohanna Ibrahim.
Με αφορμή αυτό το γεγονός φάνηκε και η δραματική ανυπαρξία της ελλαδικής εκκλησίας (ποιός είπε μια λέξη για τον μαρτυρικό θάνατο του π. Σωτηρίου Χαντάτ, τον χαμό του π.Βασιλείου Νάσαρ, τις επιθέσεις στην ελληνορθόδοξο Μονή Παναγία της Σεϊντανάγιας, το ελληνορθόδοξο  Μοναστήρι της Αγίας Μαρίας, κ.λ.π διαβάστε στο τέλος),  της οποίας εκκλησίας η ηγεσία, μετά τόσα χρόνια διωγμών και εξαθλίωσης του ελληνορθόδοξου λαού, παρουσιάζει ακόμη την παράσταση της "σιωπής των αμνών",  και ένα οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο ενδιαφέρεται μόνο για "πρασινάδες" και "πράσινα άλογα", γαρνιρισμένα με οσφυοκαμπτικά χειροφιλήματα και οικουμενιστικές συμπροσευχές.
Ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού ασχολήθηκαν με ένα ελληνορθόδοξο πληθυσμό τον οποίο σφάζουν,  βιάζουν, καταληστεύουν την περιουσία του, τρομοκρατούν, απαγάγουν, βασανίζουν, αλλά και πέρα από τους ελληνορθόδοξους Σύριους, κανείς δεν πόνεσε για την σφαγή του υπόλοιπου πληθυσμού.
Κρίμα χάθηκε μια ευκαιρία να ξεφύγουν οι ιεράρχες από την αθλιότητα της δυτικής προπαγάνδας και των εδώ υπηρετών τους στα ΜΜΕ, και στα λεγόμενα πολιτικά "δημοκρατικά" κόμματα.

Για το τέλος η χαρμόσυνη είδηση κατά την οποία σύμφωνα με το Athens News Agency ελεύθεροι αφέθησαν σήμερα γύρω στις 14:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδος) ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης ΧαλεπίουΠαύλος και ο Σύριος Μαρωνίτης Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ που είχαν απαχθεί χθες στην επαρχία του Χαλεπίου, στη βόρεια Συρία, αναφέρει η οργάνωση "L' Oeuvre d'Orient" σε ανακοίνωσή της η οποία εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.
"Οι δύο Μητροπολίτες φέρεται ότι βρίσκονται ήδη στην ορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία του Χαλεπίου", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ένωση αυτή αρωγής των Εκκλησιών της Ανατολής.

Σπύρος από την Διαχείριση των Αναβάσεων

Για να μην έχουμε δικαιολογία λόγω αγνοίας διαβάστε :

«Αν δε μας βοηθήσετε θα μας σκοτώσουν» - μια κραυγή απόγνωσης προς όλους μας από τους χριστιανούς της Συρίας

Το τελευταίο αντίο στον ιερομάρτυρα π. Βασίλειο (Φώτο)

Ισλαμιστές τρομοκράτες κτυπούν το Ελληνορθόδοξο Μοναστήρι της Παναγίας Σεϊντανάγιας στη Συρία
Πάτερ Βασίλειος Νάσαρ: Ο Πρόσφατος Μάρτυρας της Ορθοδοξίας - Father Basilios Nassar: The Latest Martyr of Orthodoxy

Με άμεσο αφανισμό κινδυνεύουν στη Συρία πολλές χιλιάδες Ελληνορθοδόξων που κυμαίνονται μεταξύ 300 και 400.000 πιστών

 Συρία - Homs : Ένας μισθοφόρος των Αμερικάνων πανηγυρίζει για τη λεία του από την Εκκλησία της Δύναμης της Επισκοπής

Τι ακριβώς συμβαίνει στην Συρία και τι προσπαθούν να δείξουν τα ΜΜΕ της Παγκόσμιας Τάξης;

Οι Ρωμιοί της Συρίας και η Ελληνορθόδοξη Μονή της Παναγίας της Σεντνάγια - The Rum of Syria and the Greek Orthodox Monastery of Saidnaya

 Το Mοναστήρι της Αγίας Θέκλας στη Μααλούλα της Συρίας

 Το Μοναστήρι Αγίου Γεωργίου του Ομήρου στη Συρία

Το Μοναστήρι των Χερουβείμ στη Συρία

Η ελληνική καταγωγή των Ρωμιών της Συρίας που σήμερα σφαγιάζονται από τους μουσουλμάνους

Ομολογία Σύρων ισλαμιστών: "Τάγματα Θανάτου εξοντώνουν "Ελληνορθόδοξους"

Σφαγιάζοντ​αι οι Χριστιανοί από τους ισλαμοφασί​στες μισθοφόρους του ΝΑΤΟ στη Συρία… (Βίντεο)

 Σύριοι ισλαμιστές αντάρτες πολιορκούν χριστιανικό χωριό

"Κραυγή ελευθερίας" χαρακτήρισε ο πάπας Βενέδικτος την Αραβική Άνοιξη!

Πατήρ Σωτήρης Χαντάντ: Ο Ελληνορθόδοξος ιερέας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία

Η Γενοκτονία συνεχίζεται: Οι τρομοκράτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία, κατέστρεψαν ελληνορθόδοξο μαναστήρι της Αγίας Μαρίας στη Συρία!

Αφανίζουν την Ελληνορθοδοξία στη Συρία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου