Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο Αλβανός "ανάπηρος" που βγάζει πόδια κάθε βράδυ!


Χωρίς σχόλια, παραθέτουμε τις παρατηρήσεις του δημιουργού του συγκεκριμένου βίντεο, οι οποίες παρατηρήσεις είναι πιο συγκλονιστικές από το ίδιο το βίντεο.

«Το τι σκαρφίστηκε ο άλλος, δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε...
Και το τι χρήμα βγάζει κάθε μέρα, δεν περιγράφεται! Μετά, φταίνε, όσοι λένε αυτά που λένε...

(Update - 9/4/13) Κάποιες διευκρινίσεις:
Το βίντεο δεν τραβήχτηκε μονομιάς σε μία μέρα. Είναι συρραφή 3 διαφορετικών ημερών (εξ' ου και το λογότυπο μες στη μέση. Είναι το πρόγραμμα μονταρίσματος, free trial download από internet).
Ούτε παρακολούθηση έκανα, ούτε τίποτε. Απλά, το μπαλκόνι μου βλέπει το σημείο και έτυχε να δω πολλές φορές το πώς αυτός "λύνεται" στο τέλος της μέρας. Ε, κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο.

Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί ζητιάνο να βγάζει τόσα πολλά χρήματα, αποτέλεσμα προφανώς της σοκαριστικής εικόνας της "αναπηρίας" του.
Χωρίς υπερβολή, κάθε φορά που κάποιο λεωφορείο ξεφόρτωνε κόσμο, οι 2 στους 10 του δίνανε! Και ξέρετε πόσα λεωφορεία κάνουν στάση εκεί...
Τον υπολογίζω να βγάζει 30 ΕΥΡΩ την ώρα. Και η βάρδια είναι 12ωρη...!

Κι επειδή του έχω μιλήσει στο παρελθόν, αυτοί οι δύο που φαίνονται στο βίντεο, καθώς και άλλοι δύο ακόμα που είναι πιο πάνω, ενημερωτικά είναι Αλβανοί.
Αλλά, αυτό σαφώς και δεν έχει καμία σημασία... »

1 σχόλιο:

  1. Με πόνο ψυχής θέλω να πω ότι όσο εμπαίζει αυτός ο άνθρωπος τους περαστικούς συνανθρώπους του, άλλο τόσο εμπαίζουμε και εμείς τον Πανάγαθο Θεό με τις πονηριές μας κάθε τόσο.Φαντάζουμε στα μάτια Του σαν πονηροί ζητιάνοι, που ενώ Εκείνος μας ελεεί ΠΑΝΤΑ και ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ εμείς ανταποδίδουμε με αχαριστία και αμαρτίες! Εμείς τους ψεύτες δεν τους ελεούμε!Ο Θεός όμως ελεεί ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ! Ο ζητιάνος στο βίντεο ίσως κάποια στιγμή μετανοήσει ,Εκείνος ξέρει. Εμέις όμως, οι ¨καλοί Χριστιανοί¨ μετανούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου