Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Οι "φίλοι" μας οι Τούρκοι χάκερ, οι λάτρεις των τουρκοσήριαλ, και η εορτή της νεολαίας της Μητροπόλεως Πειραιώς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου


Οι "φίλοι" μας οι Τούρκοι χάκερ, οι λάτρεις των τουρκοσήριαλ, και η εορτή της νεολαίας της Μητροπόλεως Πειραιώς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Για άλλη μια φορά οι γείτονες μας Τούρκοι έδειξαν το εχθρικό τους πρόσωπο απέναντι μας. 
Στην εορτή της  νεολαίας της Μητροπόλεως Πειραιώς,  για την επέτειο της 25ης Μαρτίου,  που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά το Σάββατο 30-03-13  και μεταδόθηκε απευθείας από την διαδικτυακή τηλεόραση της Πειραϊκής Εκκλησίας,   γείτονες «φίλοι» μας χάκερς μπλόκαραν για λίγη ώρα την μετάδοση της εκδήλωσης. 
 Ευτυχώς σύντομα η εικόνα επανήλθε και έτσι πολλοί από εμάς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση που απέδειξε περίτρανα πως δόξα τω Θεώ υπάρχουν ακόμη στην Ελληνική κοινωνία άνθρωποι που αγαπούν αληθινά την πατρίδα τους. 
Αυτή την πατρίδα που αξίζει τόσα πολλά και που κάποιοι έχουν βαλθεί να σβήσουν από τον χάρτη. 
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέχασαν την ιστορία του γένους μας και τις βαρβαρότητες των γειτόνων μας κατά την διάρκεια των 400 ετών σκλαβιάς. Τα παιδομαζώματα, τις σφαγές τους προσηλυτισμούς και τις κάθε είδους απάνθρωπες συμπεριφορές. 
Υπάρχουν ευτυχώς ακόμη άνθρωποι που αφιερώνουν τον χρόνο και την προσευχή τους στο να ζήσει αυτή η πολύπαθη πατρίδα και δεν ξεχνούν τους προγόνους τους που έδωσαν το αίμα τους γι αυτήν.  Την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι ξαπλωμένοι νωχελικά στον καναπέ τους παρακολουθούν  τούρκικα σήριαλ και κάθε είδους ανούσιες εκπομπές. 
Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης μας  κ.κ. Σεραφείμ στην ομιλία του κατά την διάρκεια της εορτής αναφέρθηκε στην ηλεκτρονική αυτή επίθεση και μεταξύ άλλων είπε πως η Ελλάδα δεν επιτέθηκε ποτέ στην γείτονα χώρα παρά μόνο αμύνθηκε στην δική της βάρβαρη εισβολή. Τόνισε επίσης με θάρρος, πως αυτό ολοφάνερα δείχνει ποιοι άνθρωποι έχουν ορθή πίστη στον αληθινό Θεό. 
Ας αναρωτηθούμε με αφορμή αυτή του την επισήμανση, κατά πόσο ο καθένας μας κάνει αυτό που ανθρωπίνως μπορεί γι αυτή την πατρίδα, σεβόμενος την ιστορία της και τον Θεό που μας σκεπάζει με την προστασία του.

Σταυρούλα - Αναβάσεις

Διαβάστε σχετικά : Πραγματοποιήθηκε η Επετειακή εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ. Πειραιώς για την 25η Μαρτίου

2 σχόλια:

  1. Δόξα το θεό υπάρχει ακόμα μαγιά. Εμείς όλοι που λάβαμε μέρος περάσαμε υπέροχα! Να δίνει ο Θεός δύναμη στον Μητροπολίτη μας να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις. Η εκκλησία μας όσο και αν δεν αρέσει αυτό σε μερικούς τιμά και θυμάται τους προγόνους μας που σκοτώθηκαν για μια ελεύθερη πατρίδα. Εμείς..... Ας καθόμαστε στον καναπέ μας να βλέπουμε τα Τουρκικα σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα το θεό υπάρχει ακόμα μαγιά. Εμείς που λάβαμε μέρος όπως και αυτοί που βρισκόντουσαν εκεί περάσαμε υπέροχα. Να δίνει ο Θεός κουράγιο και δύναμη στον Μητροπολίτη μας να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις. Όσο παντος και αν δεν αρέσει σε κάποιους η εκκλησία μας θυμάται και τιμά τους προγόνους μας που έχασαν τη ζωή τους για μια ελεύθερη Ελλάδα. Εμείς..... Ας καθόμαστε στον καναπέ μας να παρακολουθούμε τα Τουρκικά σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου