Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Το Webtv της Μητροπόλεως Πειραιώς επαναδραστηριοποιείται


Το Webtv της Μητροπόλεως Πειραιώς που λειτουργούσε δοκιμαστικά εδώ και 1,5 χρόνο πλέον παίρνει πραγματική σάρκα και οστά και ανοίγει τα φτερά του σε ένα καινούργιο ταξίδι στο αχανές πέλαγος του διαδικτύου, με μοναδικό σκοπό να δώσει λιμάνι καταφυγής βοήθεια και στήριγμα σε αυτή την άχρωμη εποχή.
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα, απευθείας μεταδόσεις, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, επετειακές συζητήσεις, λευκώματα, θέματα επικαιρότητας και κατηχήσεως δίνοντας μια άλλη μορφή στην διαδικτυακή τηλεόραση.
Το WEBTV της Μητροπόλεως Πειραιώς κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την συνέντευξη που δίδει ο Σεβασμιώτατος κκ Σεραφείμ στους νέους και τις νέες της Εκκλησίας του Πειραιά μιλώντας τους για όλους και για όλα εκ βάθους καρδίας, αποδεικνύοντας πόσα πολλά μπορεί να πει σήμερα η Εκκλησία στις καρδίες των νέων.
Συντονιστείτε λοιπόν τη Δευτέρα 3 Μαρτίου και ώρα 10.00 το πρωί για να δείτε μαζί μας την αρχή αυτής της καινούργιας προσπάθειας, του ευαγγελισμού των ψυχών μέσα στο Διαδικτυακό Πέλαγος.

Εμείς κάνουμε την αρχή, εσείς απλώς ελάτε.

(Μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια της πρώτης συνέντευξης με τον Σεβασμιώτατο Πειραιώς Σεραφείμ)Ενημέρωση από Ι. Μητρόπολη Πειραιώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου