Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «οφείλουν να λογοδοτήσουν όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της κατάστασης»


Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «οφείλουν να λογοδοτήσουν όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της κατάστασης» 

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, την Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013, ο οποίος σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά την απόφαση του Eurogroup, έκανε λόγο «για προστυχιά των Ευρωπαίων».
Σημείωσε, έπισης, ότι «μόλις η Κύπρος φθάσει σε σημείο, που θα μπορεί να φύγει από την Ευρωζώνη, θα πρέπει να το πράξει».

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως «εδώ που έφθασαν τα πράγματα, δεν υπάρχει επιστροφή», καλώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση να δώσει στους πολίτες που θα επηρεαστούν από το «κούρεμα» κρατικά ομόλογα διάρκειας πέντε μέχρι δέκα χρόνων.
Ανέφερε, ο Κύπρου Χρυσόστομος, ότι, «όταν στο μέλλον διατεθεί στην αγορά το φυσικό αέριο, οι πολίτες θα μπορούν να εξαργυρώσουν αυτά τα ομόλογα και να πάρουν τα χρήματά τους».
Επίσης, ο Μακαριώτατος κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν ήρεμοι, τονίζοντας ότι «οφείλουν να λογοδοτήσουν όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της κατάστασης».


«Το λαϊκό αίσθημα απαιτεί κάποιοι να καταλήξουν στη φυλακή», τόνισε με έμφαση ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος.
Γραφείο Ενημερώσεως και Επικοινωνίας Εκκλησίας Κύπρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου