Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

«Πόσο "έξυπνη" μπορεί να γίνει η Κάρτα του Πολίτη; Υπερόπλο της εκάστοτε εξουσίας».Ομιλία Δημήτρη Χιωτακάκου στην Ημερίδα: «Νέα ταυτότητα-εισητήριο χωρίς επιστροφή». (Βίντεο)


Η Ομιλία του Δημήτριου Χιωτακάκου, (διδάκτωρ Ηλεκτρονικής και Τηλεπικοινωνιών του Manchester University United Kingdom)  με θέμα: «Πόσο "έξυπνη" μπορεί να γίνει η Κάρτα του Πολίτη; Υπερόπλο της εκάστοτε εξουσίας».
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην Ημερίδα: «Νέα ταυτότητα-εισητήριο χωρίς επιστροφή» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 06/10/2012.

Για να κατεβάσετε σε μορφή pdf το κείμενο -Παρουσίαση του Δημήτρη Χιωτακάκου πατήστε :
Πόσο ‘έξυπνη’ μπορεί να γίνει η Κάρτα του Πολίτη; Υπερόπλο της εκάστοτε εξουσίας.Ομιλία Δημήτρη ΧιωτακάκουΓια να διαβάσετε τις υπόλοιπες ομιλίες, συνεντεύξεις της Ημερίδας ή για να τις δείτε όλες σε βίντεο πατήστε  «Ημερίδα Νέα ταυτότητα-εισητήριο χωρίς επιστροφή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου