Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση -Διαμαρτυρία για Corpus Christi (1/11/2012)


Ενημέρωση  4.08μ.μ  Θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Πέμπτη 1/11 η τελευταία βλάσφημη παράσταση
____________________________

Ενημέρωση  5.00 π.μ. 1ης Νοεμβρίου  ...

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη δημοσίευση:  Τέλος για το βλάσφημο... "Corpus Christi" και στην Ελλάδα;  επιφυλασσόμαστε μέχρι να το διασταυρώσουμε πλήρως

________________________________________

Ενημέρωση για Corpus Christi (1/11/2012)

Την Πέμπτη 01/11 στις 9.15 μ.μ. σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του θεάτρου «χυτήριο» θα ξανανεβεί η γνωστή βλάσφημη παράσταση. Οι «Αναβάσεις» θα βρίσκονται εκ νέου έξω από το θέατρο του αίσχους, για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά, όπως κάναμε και τις προηγούμενες φορές.

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ. στην Ιερά Οδό 44 στο Γκάζι. Προσκαλούμε όσους επιθυμούν να ορθώσουν φωνή κατά της προκλητικής αυτής βλασφημίας.
Ανανεώνουμε επίσης την πρόσκληση για προσευχή όσων δεν μπορούν ή δεν θέλουν να έλθουν. Εμείς κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως εφικτό, αλλά την τελική λύση θα την δώσει ο Θεός.

Γι’ αυτό και παρακαλούμε όσους χριστιανούς παρευρεθούν, να συμπεριφερθούν όπως θέλει ο Κύριος. Θερμά παρακαλούμε τους αδελφούς μας να ομολογήσουμε τον Χριστό, όχι μόνο με την παρουσία μας, αλλά και με τη συμπεριφορά μας. 
Έτσι θα έχουμε καθαρό «μισθό» από αυτή την ομολογιακή μας παρουσία. Κατ’ αυτόν δε τον τρόπο θα προσελκύσουμε το έλεος του Θεού, ο Οποίος θα δώσει και την τελική λύση.

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 1/11/2012 στις 7.00 μ.μ. έξω από το χώρο του θεάτρου.
Αν υπάρξει αλλαγή ή νεώτερη είδηση θα σας ενημερώσουμε

Η Συντακτική ομάδα των "Αναβάσεων"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου