Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ καταγγέλλει την Εισαγγελία Πρωτοδικών για βάναυση καταπάτηση των Νόμων και του Συντάγματος


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2012, χοροστάτησε στο εσπερινό του πανηγυρίζοντα Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι σήμερα ο Άγιος Δημήτριος μοιάζει να είναι περισσότερο επίκαιρος από ποτέ, καθώς η Πίστη του και η Ανδρεία του πρέπει να μας εμπνέουν όλους, ώστε να υπερασπιζόμαστε θερμά το Πρόσωπο του Κυρίου μας, χωρίς να αφήνουμε στιγμή να λοιδωρείται και να βλασφημείται.
Ο Σεβασμιώτατος συνέστησε αν δεχτούμε προσωπική ύβρη να την υπομείνουμε, όμως όταν υβρίζεται το Πρόσωπο του Κυρίου μας κατ' ουδένα τρόπο να μην δεχόμαστε την ύβρη, αλλά όπως και ο Άγιος Δημήτριος σήμερα θα έπραττε, να την αντικρούομεν.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κατείγγειλε την Πολιτεία και τους Εισαγγελείς, που μη σεβόμενοι τους Νόμους και το Σύνταγμα, δεν διώκουν σήμερα αυτεπαγγέλτως τους υβριστές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Ακολουθεί βίντεο με το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου


Από Μητρόπολη Πειραιώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου