Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση για την χτεσινή (25/10/12) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο "χυτήριο". Τραυματισμοί. Δυστυχώς για τους αποδομητές, δεν υπήρξαν παρεμβάσεις από πολιτικά κόμματα


Η χτεσινή διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από το θέατρο "χυτήριο" στο οποίο παίχτηκε τελικά η βλάσφημη παράσταση παρά την μεγάλη προσέλευση χριστιανών λαϊκών και κληρικών, σε σχέση με τις προηγούμενες φορές.
Προφανώς λόγω της αυξημένης προσέλευσης χριστιανών, είχαν αποκλείσει από τη αρχή την είσοδο του θεάτρου σε ικανή έκταση, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προσέλευση των πιθανών θεατών.
Μάθαμε επίσης ότι ο εισαγγελέας ο οποίος θα ερχόταν κατόπιν αιτήσεών μας για «κακόβουλη βλασφημία», και «εξύβριση των θείων» έπαθε εγκεφαλικό και δεν προσήλθε. Αυτό περίμεναν οι δυνάμεις καταστολής!
Για άλλη μια φορά η  ε ι ρ η ν ι κ ή  κατοχυρωμένη συνταγματικά διαμαρτυρία των Ορθοδόξων χριστιανών πολιτών αυτού του κράτους, εκδιώχθηκε με την χρήση βίας και τη χρήση κάθε καρκινογόνου χημικού μέσου που διαθέτουν οι δυνάμεις καταστολής.
Χτυπήθηκαν αρκετοί άνθρωποι όπως ο ιατρός Αθανάσιος Παπαγεωργίου, και φυσικά δεν θα τα δείτε στα κατοχικά μέσα παραπληροφόρησης. Παραθέτουμε στο τέλος βιντεοσκοπημένο απόσπασμα από το ιστολόγιο "Νέα Εποχή".
Το  «ε ι ρ η ν ι κ ή  διαμαρτυρία» το γράφουμε υπεύθυνα γιατί ως ένα από τα ιστολόγια το οποίο κάλεσε τους πιστούς στην συγκεκριμένη διαμαρτυρία, φροντίσαμε να έχουμε την δυνατότητα να περιφρουρήσουμε την διαμαρτυρία, πράγμα το οποίο έγινε κατορθωτό μέχρι αργά το βράδυ.

Οι εντολές που είχαν οι απρόσωπες δυνάμεις καταστολής ήταν σαφείς. Όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν έλθει ο αρμόδιος εισαγγελέας, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο από τις 9.45 να διαλύσουν (όχι απλώς να απομακρύνουν), την συγκέντρωση, καταλύοντας και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, κάθε Συνταγματικό δικαίωμα που απορρέει από το άρθρο 11, περί ειρηνικής, άοπλης διαμαρτυρίας. Και αυτό έγινε μέχρι τις 11 μ.μ. και πλέον, σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων μακρυά από το θέατρο της βλασφημίας.

Θερμή παράκληση. Δεν γνωρίζω, γιατί δεν βλέπουμε,  τι θα σας δείξουν στον άμβωνα του αντίχριστου, την τηλεόραση, ή τι θα γράψουν οι νεοεποχίτικες φυλλάδες που στηρίζουν την κατοχική κυβέρνηση, και οι άλλες οι "ροζ", "πορτοκαλί", "εμπριμέ" κ.λ.π,  αλλά δεν υπήρξε απολύτως καμιά παρέμβαση από πολιτικό κόμμα, όπως επίσης θα δυσκολευτούν να γράψουν για "παραθρησκευτικές οργανώσεις", γιατί λόγω αυξημένης προσέλευσης πιστών, κληρικών, γυναικών και παιδιών, δεν μπορούν να στηρίξουν τους απαξιωτικούς νεοεποχίτικους χαρακτηρισμούς.

Η βλάσφημη παράσταση δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχιστεί και σήμερα 26 Οκτωβρίου ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου και της απελευθερώσεως της Θεσσαλονίκης. Μας ενημέρωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί και το εξετάζουμε για να σιγουρευτούμε. Μόλις έχουμε με ασφάλεια νεώτερα θα σας ενημερώσουμε.
______________

Ενημέρωση 1.55 μμ  26/10/12

Δ Ε Ν θα πραγματοποιηθεί παράσταση του βλάσφημου Corpus Christi σήμερα 26/10/2012

Από την διαχείριση των "Αναβάσεων"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου