Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκίνησαν οι σφαγές και μέσα σε Εκκλησίες. Νεκρός ο νεωκόρος που δέχθηκε επίθεση με τσεκούρι από ληστές


Πέρα από το αυξανόμενο καθημερινό ρήμαγμα των εκκλησιών ξεκίνησαν και οι δολοφονικές επιθέσεις μέσα σε ναούς.
Εμείς δυστυχώς συζητάμε ολυμερίς για ζητήματα κυρίως οικονομικά, αλλά μυωπικά δεν βλέπουμε το οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης και αφελληνισμού του ελληνικού έθνους που επιχειρείται μεθοδικά την τελευταία δεκαετία, με αποκορύφωμα βέβαια την τελευταία διετία, η οποία παρείχε με νομική θεσμοθέτηση πλήθος ελαφρύνσεων και διευκολύνσεων στους συλληφθέντες για εγκλήματα.
Αν δεν κατανοήσουμε την σοβαρότητα του προβλήματος της στοχευμένης ανασφάλειας και δεν το θέσουμε ως πρωτεύων θα καταλήξουμε σύντομα να μην μπορούν καν να εκκλησιάζονται οι πιστοί στους ναούς.
___________________

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 56χρονος νεωκόρος που δέχτηκε επίθεση από διαρρήκτες μέσα στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, την προπερασμένη Τετάρτη.


Ο άτυχος 66χρονος από την ημέρα του συμβάντος μέχρι χθες νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης. Το πρωί της Τετάρτης, 9 Νοεμβρίου, ο νεωκόρος δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι από τρεις διαρρήκτες μέσα στο Ναό. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ναό που υπηρέτησε επί χρόνια.

 http://www.madata.gr/epikairotita/social/151597.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου