Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μητροπολίτης Ιερισσού Νικόδημος: "Ντρέπομαι ως Επίσκοπος για την σύλληψη του Εφραίμ"


Με καυστικό τρόπο σχολίασε την απόφαση προφυλάκισης του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους κ. Νικόδημος.
Ο Μητροπολίτης Ιερισσού μεταξύ άλλων τόνισε: «Θεωρώ μεγάλη ντροπή αυτό που έγινε από την πλευρά του επισήμου κράτους…»
«Και τι εννοώ; Εννοώ ότι επί τρία χρόνια το κράτος τούτο διαλέγεται και ύστερα από τρία χρόνια τώρα βγάζει την απόφαση, την βγάζει την παραμονή των Χριστουγέννων», πρόσθεσε ο κ. Νικόδημος.

Επίσης ο Μητροπολίτης Ιερισσού υπογράμμισε ότι «έστειλαν τον Εισαγγελέα, την Αστυνομία και τα ΜΑΤ, και περιφρουρούσαν το Όρος και την Ουρανούπολη λες και θα δραπετεύσει ο Ηγούμενος..!
Που ακούστηκε ποτέ αυτό!»
«Σήμερα στη χώρα αυτή βρίσκονται κλέφτες, άρπαγες, ληστές και δεν τους έχει συλλάβει κανένας!
Ενώ από την άλλη πλευρά άνθρωποι που έκλεψαν το δημόσιο, άλλοι που έκλεψαν το χρήμα του λαού έμειναν ανέπαφοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης κ. Νικόδημος.
Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Ιερισσού, ανέφερε: «Η σύλληψη του Ηγουμένου με κάνει να ντρέπομαι ως Επίσκοπος και ως απλός πολίτης, ντρέπομαι για το χάλι αυτής της χώρας. Έχουμε γίνει ρεζίλι και στο εξωτερικό!»



youtube.com/user/halkidikifocus
 romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου