Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Μητροπολίτης Προικονήσου: «Ζητείται κατεπειγόντως Τερτσέτης!»


Σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο δώρο επεφύλαξε η Ελληνική Δικαιοσύνη στο Άγιον Όρος, στο Μοναχισμό, στην Εκκλησία, στους πιστούς, σ’ όλους μας, ανήμερα των Χριστουγέννων:
Την ώρα που απολύονται από τις φυλακές επικίνδυνοι κακοποιοί ποικίλης δράσεως στα πλαίσια μέτρων επιεικείας και χάριτος, εγκλείει αδίκαστο στις φυλακές τον σεβάσμιο Ηγούμενο της μεγαλύτερης ελληνόφωνης ανδρικής Μονής της Ορθοδοξίας, τον μαρτυρημένης οσιακής βιοτής και φιλανθρωπότατο εν ενεργουμένη αγάπη Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό!

Στερεί έτσι την 120μελη Αδελφότητα του Βατοπαιδίου από τον πνευματικό της πατέρα και διδάσκαλο, τη στιγμή που τον χρειάζεται κοντά της όσο ποτέ! Άγιες μέρες!
Στερεί το Άγιον Όρος από έναν από τους μεγαλύτερους στύλους του στην εποχή μας.
Νομίζει η Ελληνική Δικαιοσύνη ότι έτσι ικανοποιείται το κοινό αίσθημα περί δικαίου, έτσι εξασφαλίζεται η κοινωνία από έναν «επικίνδυνο και αδίστακτο κακοποιό»; O sancta simplicitas!…
Ο ελληνικός λαός έχει αρκετά αποθέματα ευφυΐας, δόξα τω Θεώ, και μπορεί να διακρίνει την προφανέστατη σκοπιμότητα.

Η απόφαση που στέλνει τον Γέροντα Εφραίμ στη φυλακή, από νομικής, από λογικής, από ηθικής πλευράς είναι ελεγχόμενη αν όχι διάτρητη και εκθέτει την Ελλάδα ως ευνομούμενη χώρα διεθνώς.
Κρίμα!… Ειλικρινά κρίμα!… Πολύ κρίμα!..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ για να αποκαταστήσει το κύρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης στα μάτια των Ελλήνων!
Παγωμένα τα φετινά Χριστούγεννα για τον Άθωνα, για την Ορθοδοξία, για τους Έλληνες!…

pemptousia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου