Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ντροπή για την ελληνική αστυνομία, για τον πολιτικό κόσμο, αλλά και για την απούσα ιεραρχία της Εκκλησίας!


Δεν περιμέναμε όσοι βρεθήκαμε στην ειρηνική διαμαρτυρία στο "χυτήριο" για την χυδαία θεατρική παράσταση Coprus Christi ότι θα έδιναν εντολή να "καθαρίσουν" την σφηκοφωλιά από την παρουσία του κόσμου, καθώς επίσης δεν περιμέναμε τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να χτυπούσαν γυναίκες, γεροντάκια, παιδιά, ανάπηρους, τυφλούς, και να ρίξουν ακόμα και χημικά!!

Απρόσωπα, άβουλα αδίστακτα..  έπνιξαν τον κόσμο στα χημικά και τον πήγαν χτυπώντας τον 200 μέτρα μακρυά από το χυδαίο θέατρο.

Με βαριά καρδιά θα το πω, δυστυχώς νίκησε η Ρεπούση, o Τατσόπουλος, ο Μπίστης, (για χάρη των οποίων χτύπησαν τον κόσμο και τον ρήμαξαν στα χημικά),  και έλαμψε δια της απουσίας της η Εκκλησία, και η ιεραρχία.  Η Ελλάδα έχει ανάγκη νέους Καντιώτηδες, και αντί γι΄αυτό ...
Δεν χρειάζονται φωτογραφίες.
Ντροπή μόνο αυτό.

Σπύρος
Από την διαχείριση των Αναβάσεων

-----------

Ενημέρωση : Γράφει το mega : «Όταν επιχείρησαν να μπουν στο θέατρο, αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών,..»
Ψεύδονται ασύστολα, βρισκόμασταν 4 μέτρα απόσταση από την πόρτα. Κανείς δεν προσπάθησε να μπει πουθενά, απλά πήραν εντολές, που τις ακούγαμε, να μην αφήσουν κανένα, με κάθε κόστος, να τους πάνε όλους μέχρι της γραμμές στην Κωνσταντινουπόλεως, για να μην ενοχληθούν οι παραπάνω βολευτές που ερχόντουσαν να "απολαύσουν" το χυδαιολόγημα, και ...τις εκτέλεσαν "συνωστίζοντάς" μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου