Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ομιλίες από την Ημερίδα για «Γλώσσα και Λατρεία» τρεις εισηγήσεις και συζητήσεις σε wma

Από την Ημερίδα με θέμα «Γλώσσα και Λατρεία -νοησιαρχία ή μέθεξις»  παρουσιάζουμε σε ηχητική μορφή τρεις ομιλίες,

  •  την εισήγηση του Ελλ. κ. Φωτἰου Δημητρακοπούλου, καθηγητού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα  «Γλώσσα και κοινωνία κατά τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη».
  • υποβολή ερωτημάτων.
  • εισήγηση της Ελλ. κ. Μαρίας -Ελ. Γιατράκου, δόκ. Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών,   με θέμα : «Η διαχρονικότης της ελληνικής γλώσσης και η συμβολή της στην ανθρωπότητα»
  • εισήγηση Αιδεσ. Οικονόμου π.Αθανασίου Λαγουρού, πτυχ. Νομικής, εφημ. Ι.Ναού Αγίας Παρασκευής  με θέμα : «Ναι ή όχι στην μετάφραση της λειτουργικής γλώσσης;»
  • υποβολή ερωτημάτων
Συντονιστής της συνεδρίας ο Αιδεσ. Πρωτ. π.Ιωάννης Φωτόπουλος πτυχ. Νομικής και Θεολογίας εφημέριος Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της συγκεκριμένης Ημερίδας εδώ

Θα παρακαλούσαμε όποιον αδελφό αναγνώστη έχει και τις υπόλοιπες ομιλίες ας συνεννοηθεί μαζί μας για να τις ανεβάσουμε όλες.

Το αρχείο είναι συμπιεσμένο σε μορφή .rar     Και οι ομιλίες σε μορφή .wma


Τις ομιλίες θα τις κατεβάσετε από εδώ  

Σημείωση : πατάμε στο παράθυρο που ανοίγει το «αποθήκευση αρχείου ή αποθήκευση ως» και όχι το «άνοιγμα με» α) για να τις αποθηκεύσουμε στον υπολογιστή μας και β) για να μην βαραίνουμε τον server.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου