Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της πορνογραφίας


Άλλη μια αποκρουστική είδηση από τα έδρανα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, η οποία μαζί με τις δεκάδες άλλες που έχουν προηγηθεί από την Συνθήκη Σέγκεν και μέχρι σήμερα, θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε αν τελικά αυτή είναι η "οικογένεια" με τις αρχές, τα ιδανικά, τα οράματα, στην οποία θα θέλαμε να ανήκουμε και να ζούμε.

Η είδηση από το greek.ruvr.ru. Οι βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου σε συνεδρίαση στο Στρασβούργο ψήφισαν κατά του ψηφίσματος, που καλούσε σε απαγόρευση της πορνογραφίας στο διαδίκτυο. Το κείμενο απέρριψαν 368 βουλευτές, ενώ 158 το υποστήριξαν.
Το ψήφισμα πρότεινε επίσης τον έλεγχο και τη ρύθμιση των δημοσιεύσεων στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ φωτογραφιών γυμνών ή ημίγυμνων εκπροσώπων του ωραίου φύλου, προκειμένου να αποφευχθεί «η χρησιμοποίηση της γυναίκας για εμπορικούς σκοπούς».

1 σχόλιο:

  1. Φτού σας πορνοπολιτικάντιδες που είστε κατά του ψηφίσματος για την απαγόρευση της πορνογραφίας, αυτό και μόνο λέει πολλά, και επί ευκαιρία σκέφτομαι και αναρωτιέμαι γιατί και πώς οι κυβερνήσεις με τις δικαιοσύνες του πλανήτη "φυλακή" γη επέτρεψαν και συνεχίζουν να επιτρέπουν πάσης φύσεως «πορνοσελίδες» με παιδοφιλία, βιασμούς και κτηνοβασία;; Αναρωτιέμαι πού είναι τα Ηνωμένα Έθνη;; Αναρωτιέμαι πού είναι η Διεθνής Αμνηστία;; Αναρωτιέμαι πού είναι οι λεγόμενες Φεμινιστικές και ανθρώπινες οργανώσεις - φορείς;; Αναρωτιέμαι γιατί οι μηχανές αναζήτησης επιτρέπουν στην αναζήτηση απάνθρωπες πορνοσελίδες;; Αναρωτιέμαι γιατί σιωπούν τα Μ.Μ.Ε.;; Αναρωτιέμαι πού είναι οι Διώξεις Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι Αστυνομίες;; Αναρωτιέμαι γιατί εμείς οι άνθρωποι τους αφήνουμε και συνεχίζουν ακάθεκτα την αποκτήνωση και εξευτελισμό του ανθρώπινου γένους μας;; Αναρωτιέμαι ειλικρινά που είναι η ανθρωπιά μας;; Τελικά: Αυτοί Ζουν, Εμείς Κοιμόμαστε. (They Live, We Sleep.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου