Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ποιός άλλος θα υποστήριζε το Corpus Cristi όπως και κάθε τι άλλο που αφορά Ορθοδοξία, Ελλάδα, Ιστορία; Η κ. Ρεπούση συνωστισμένη με τη ΔΗΜΑΡ!Με επίσημο δελτίο τύπου η ΔΗΜ.ΑΡ, τη Τετάρτη 10 Οκτωβρίου,  χρησιμοποιώντας ως ταύρο εν υαλοπωλείω την βουλευτή κ. Μαρία Ρεπούση, ανακοινώνει σε συνεχή ροή μετά την αγανάκτησή της για την ύπαρξη ακόμη των "συνωστισμένων" Ποντίων και Μικρασιατών, την εύλογη αυτή τη φορά αγανάκτησή της, του, πως είναι δυνατόν, που ακούστηκε ξανά, να μην ανέχονται, να μην υποκύπτουν οι ιθαγενείς Έλληνες ορθόδοξοι κάτοικοι αυτής της συνωστισμένης χώρας να υβρίζονται, να χλευάζονται, να αποδομούνται τα πρόσωπα της θρησκείας που ευλαβούνται; Από πότε απέκτησαν ανθρώπινα δικαιώματα οι ορθόδοξοι Έλληνες που μας ψηφίζουν; Τι θράσσος; !
Συμπάσχουμε με πόνο σ΄αυτές τις εύλογες συνωστισμένες αγανακτήσεις, και ευχόμαστε χωρίς άλλα σχόλια, να συνέλθουμε από αυτές τις ακραίες πτωτικές καταστάσεις γιατί ο "καιρός" του κάθε ανθρώπου σ΄αυτή την ζωή είναι "εγγύς"! Ιδιαίτερα 'εγγύς".
Μέχρι τότε Διαμαρτυρία-Ομολογία κατά του Corpus Christi. Πέμπτη 11.10.2012 6.00μ.μ. Ιερά Οδός 44 Γκάζι

Παραθέτουμε το νέο καλλιτεχνικό κόσμημα της ΔΗΜ.ΑΡ. από την επίσημη συνωστισμένη σελίδα της:
Κατάλογος Δελτίων Γραφ. Τύπου
Δήλωση συμπαράστασης της βουλευτού ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης Corpus Christi

    Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 12:02
Αγανάκτηση προκαλούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από το Θέατρο “Χυτήριο”, στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η παράσταση Corpus Christi. Μέλη θρησκευτικών, παραθρησκευτικών και ακροδεξιών οργανώσεων χλεύαζαν και απειλούσαν τους συντελεστές της παράστασης, εμποδίζοντας ταυτόχρονα την είσοδο των θεατών.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε εκδήλωση θρησκευτικού φανατισμού που φέρεται εναντίον της ελευθερίας του λόγου και στρέφεται ουσιαστικά κατά της δημοκρατίας. Είναι απαράδεκτο, σε ένας κράτος δικαίου με ευρωπαϊκό προσανατολισμό να εκδηλώνονται τέτοιες μισαλλόδοξες και φασιστικές εκρήξεις θρησκευτικού παροξυσμού. Πρόκειται για εκδηλώσεις μίσους που δεν επιτρέπεται να γίνονται ανεκτές από την πολιτεία. Θεωρούμε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση, τόσο της ομαλής διεξαγωγής της παράστασης, όσο και της ασφάλειας των συντελεστών και των θεατών.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συντελεστές του θεατρικού έργου και καλούμε όσους και όσες το επιθυμούν να παρευρεθούν μαζί μας στην παράσταση αυτής της Πέμπτης(11-10-2012) στις 8.30 μ.μ. στο Θέατρο Χυτήριο.

2 σχόλια:

  1. Συνεπής στις αντιχριστιανικές και αντεθνικές
    της θέσεις, η γνωστή πράκτορας αλλοτρίων συμφερόντων, Μαρἰα Ρεπούση, τώρα τα βάζει με το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται ειρηνικά. Άλλωστε ως γνωστόν κατά το "αριστερό δόγμα", οι Χριστιανοί Έλληνες πολίτες δεν απολαμβάνουν κανενός δικαιώματος...Όλοι εκεί αύριο!!Άντε να ξυπνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου