Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Κατασχέθηκαν 320 κιλά ακατάλληλων κρεάτων στην Νίκαια


Τριακόσια είκοσι κιλά ακατάλληλων κρεάτων κατάσχεσαν από ένα μόνο κρεωπολείο οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Η ποσότητα των κρεάτων στην οποία περιλαμβάνονταν, χοιρινά, βόεια, και κοτόπουλα αποσύρθηκαν από την αγορά και καταστράφηκαν.
Η σχετική έκθεση της κατάσχεσης διαβιβάστηκε άμεσα στην αρμόδια  Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά ενώ στο κρεοπωλείο που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Νίκαιας επεβλήθη πρόστιμο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Στέφανος Γ. Χρήστου, δήλωσε: «Στόχος μας παραμένει η προστασία των καταναλωτών αλλά και η στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων , με την προϋπόθεση ότι συμμορφώνονται πλήρως με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία και η οικονομική κρίση να μην επηρεάσει την ασφάλεια και την ποιότητα των τροφίμων».
pireas2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου