Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η Greek Hacking Scene υπέκλεψε και δημοσιεύει τη βάση δεδομένων του κυβερνώντος κόμματος των Σκοπίων !


Για όσους ακόμα ισχυρίζονται ότι υπάρχει ασφάλεια στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση: Η Greek Hacking Scene υπέκλεψε και δημοσιεύει τη βάση δεδομένων του κυβερνώντος κόμματος των Σκοπίων !

Τη βάση δεδομένων του VMRO-DPMNE, του κυβερνώντος κόμματος της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας των Σκοπίων, μαζί με άλλα δεδομένα δημοσιεύουν οι Macedonian Hackers της Greek Hacking Scene.
Μέσα στα δεδομένα βρίσκετε και ο προσωπικός λογαριασμός του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεβσκι. Επίσης μέσα στη βάση δεδομένων υπάρχει λίστα του κλειστού κύκλου μελών του κόμματος, οι ακραίοι φανατικοί φασίστες, και τα τηλεφωνα τους τα οποια χρησιμοποιεί το κόμμα για να τους καλεί μαζικά μέσω sms.
Δεδομένα από την βάση δεδομένων, με στοιχεια από το λογαριασμό του Νίκολα Γκρούεβσκι:


(5, ‘nikola.gruevski’, ‘$P$BcERaAAfRURGJ7lfL7GlqFJxNjI4jW.’, ‘nikola-gruevski’, ‘nikola.gruevski@vmro-dpmne.org.mk’, NULL, ’2012-05-22 13:04:29′, NULL, 0, ‘Никола Груевски’)


Κατεβάστε την database:   VMRO-DPMNE DATABASE
Περισσότερες πληροφορίες:
TO HTTPD.conf file:   προβολή


Λίστα από αλλα Σκοπιανικά sites του ίδιου δικτύου, εκ των οποιων πολλά κυβερνητικά, στα οποια η Ελληνική Hacking Σκηνή έχει πλήρης πρόσβαση:



Η Greek Hacking Scene αλλοίωσε την αρχική σελίδα του κυβερνώντος κόμματος των Σκοπίων ВМРО-ДПМНЕ (VMRO-DPMNE) vmro-dpmne.org.mk και του Υπουργείου Πολιτισμού των Σκοπίων kultura.gov.mk που παραχαράζει την ιστορία, στις 4 Αυγούστου 2012.
Δείτε πως έδειχνε η αρχική σελίδα των sites:   mirror page view



Greek Hacking Scene * Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS * 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου