Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

To Facebook σύντομα, θα παρέχει τα email και τα τηλέφωνα των χρηστών σε διαφημιστές!


To Facebook θα παρέχει τα email και τα τηλέφωνα των χρηστών σε διαφημιστές

Νέες αντιδράσεις αναμένεται να προκληθούν για ακόμα μια φορά κατά του Facebook, καθώς το κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε τα σχέδια του να παρέχει σύντομα στους διαφημιστές τα email, τα τηλέφωνα και τους μοναδικούς κωδικούς UID των χρηστών του.

Τα δεδομένα αυτά θα ξεκινήσουν να διατίθενται στους διαφημιστές από την επόμενη κιόλας εβδομάδα προκειμένου οι τελευταίοι να ανιχνεύουν νέους δυνητικούς καταναλωτές και να στοχεύουν καλύτερα τις διαφημίσεις τους. Σύμφωνα πάντως με τη Facebook, οι διαφημιστές θα μπορούν να αντλούν τα δεδομένα αυτά μόνο με τη συγκατάθεση των χρηστών.
Θυμίζουμε ότι χθες το κοινωνικό δίκτυο εισήγαγε μια νέα λειτουργία στοχευμένων posts (βάσει ηλικίας, φύλου, τοποθεσίας κ.α.) για τους διαχειριστές των Facebook Pages αλλά λίγη ώρα αργότερα η λειτουργία αυτή έπαψε να είναι διαθέσιμη.
techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου