Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Κάτι "μυρίζει" άσχημα στα Χανιά. Αντικατέστησαν με τουρκικά, τα ελληνικά ονόματα οδών!!!


Καλωσορίσατε στὰ… μουσουλμανικὰ Χανιά. Αυτό ήταν το μήνυμα που εισέπραττε ο επισκέπτης ένα χρόνο πριν στα Χανιά, όταν βλέπαμε τουριστικά λεωφορεία να διαφημίζουν μιναρέδες!
Τόσες Βυζαντινὲς Εκκλησίες έχουμε, αλλὰ κάποιοι αποφάσισαν ότι το θρησκευτικὸ σημείο αναφοράς θα πρέπει να είναι ο τούρκικος μιναρές! Έτσι, για να θυμίζουμε στους τουρίστες ότι βρίσκονται σέ… μουσουλμανικὴ χώρα! (βλέπε εδώ)
Νωρίτερα είχαν γκρεμίσει κτήριο στο λιμάνι των Χανίων με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται τζαμί.(βλ. εδώ).
Νωρίτερα προσπάθησαν να εμπλέξουν τον ελληνικό λαό με εμπρησμό στην συναγωγή Χανίων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τελικά από Αμερικανούς και Βρετανούς πράκτορες της νατοϊκής βάσης και τους οποίους φυγάδευσαν νύχτα!! (βλέπε εδώ)
Ακόμη από τα Χανιά εξαπέστειλαν οι "αλληλέγγυοι" ελληνόφωνες χρώματος ρόζ, τους λαθρομετανάστες στο κτήριο Υπατία, (βλέπε εδώ), το οποίο αποψίλωσαν κυριολεκτικά, και οι οποίοι μετά από λίγο χρόνο βλέπουμε να συλλαμβάνονται για κλοπές βιασμούς, και κάθε μορφή παρανομίας.

Τώρα θεώρησαν ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Να αλλάξουν ελληνικά ονόματα δρόμων βάζοντας στην θέση τους τουρκικά!!  Προφανώς ζήλεψαν την δόξα του Μπουτάρη!
Μήπως ήρθε ο καιρός οι χανιώτες να αντιδράσουν;
Νέα Τουρκοκρατία: Ο Δήμος Χανίων έδωσε τούρκικα ονόματα σε δρόμους!!

Την "δόξα" του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι ζήλεψε ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, μόνιμος υπουργός τα παλιά χρόνια δόξας του ΠΑΣΟΚ!
Υλοποίησε προ ημερών την απόφαση μετονομασίας δρόμων της πόλης των Χανίων σε... τούρκικα ονόματα!
Έτσι η 2η πάροδος Γεωργιάδη στην Νέα Χώρα Χανίων...πλέον θα λέγεται "Βέροβιτς Πασά" η 4η πάροδος θα λέγεται "Ρεούφ Πασά" και η 1η πάροδος θα λέγεται "Φωτιάδη Πασά"!
Όλοι τους... φιλέλληνες όπως μας υπενθυμίζουν οι ταμπέλες σε παρένθεση κάτω από τα ονόματα!
Ως φαίνεται η Ελληνική και η Κρητική Ιστορία... στέρεψε από Ήρωες ώστε να ονομάσουμε δρόμους και πλατείες!
Ήδη οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν και μαζεύουν υπογραφές για το θέμα.
hellasxg.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου