Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Αντιχριστιανικά Χριστούγεννα στην NOVA (και γενικότερα στην τηλεόραση)


Του Αρχιμ. Δαβίδ Τσελίκα


Όλοι μας λίγο – πολύ έχουμε αντιληφθεί ότι η υλιστική εποχή μας δεν ευνοεί το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων, το χαρούμενο μήνυμα της ενανθρώπισης του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, την αλλαγή της ζωής μας με βίωμα αληθινής αγάπης, θυσίας και εσωτερικής ειρήνης. Πόσοι όμως από μας έχουν διαπιστώσει ότι οι παραστάσεις που μας προβάλλονται έχουν εκτός από τα κέρδη των αγορών και θρησκευτικούς στόχους;

Ενώ λοιπόν ο Χριστός έφθασε να απουσιάζει σχεδόν παντελώς από τα τηλεοπτικά Χριστούγεννα, εντούτοις τα τελευταία χρόνια βλασφημείται συστηματικά κατά τις Άγιες Μέρες του Πάσχα και των Χριστουγέννων από τα δορυφορικά HISTORY CHANNEL και NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL, με πολύωρες προβολές δήθεν επιστημονικών ντικιμαντέρ, που ξεχειλίζουν από αντιχριστιανική και εβραϊκή προπαγάνδα!
Θρησκευτικά ντοκιμαντέρ λοιπόν, γεμάτα ιστορικά ψεύδη, μεροληπτικές γνώσεις και δηλητήριο για το πρόσωπο του Ι. Χριστού, την Αγία Γραφή και το Χριστιανισμό, ξεφτιλίζουν την έννοια της επιστημονικότητας, γίνονται εξοργιστικά για τους γνώστες, αλλά έντεχνα, ύπουλα και επικίνδυνα επηρεάζουν με τα βρωμερά τους μηνύματα τους πλείστους των ανύποπτων τηλεθεατών…
Χρησιμοποιώντας σταθερά τη δελεαστική λέξη «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ», μας καλούν ουσιαστικά να αναιρέσουμε τις όποιες θρησκευτικές γνώσεις έχουμε, για να μας μάθουν από την αρχή ότι η πίστη μας είναι ένα ψέμα, βασισμένο σε παραμύθια της Εκκλησίας, που είναι δήθεν ανόητο ένας σύγχρονος άνθρωπος να τα πιστεύει!
Έτσι, τη Μεγάλη Εβδομάδα μας καλούσαν να «ξεκλειδώσουμε τα επτασφράγιστα μυστικά της χριστιανικής παράδοσης και να δούμε υπό νέο πρίσμα τις ιστορίες που διαμόρφωσαν το δυτικό πολιτισμό». 
Δηλαδή, να ξεχάσουμε την παράδοση της αγιότητας τόσων αιώνων, να παραθεωρήσουμε την ιστορική αξία των Ευαγγελίων , να αρνηθούμε την Ανάσταση του Χριστού και να ψάχνουμε το «χαμένο τάφο» Του (που αποδείχθηκε μεγάλη απάτη από επιστημονικές έρευνες), να πιστέψουμε ότι υπήρχαν «ξεχασμένοι Μεσσίες» (άρα και τώρα μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά κάποιος), να δεχθούμε εκδοχές εβραϊκών μυθιστορημάτων για τη Μαρία Μαγδαληνή, να ενημερωθούμε για όλες τις ιερές απάτες του Βατικανού, να προσηλυτιστούμε στον ιουδαϊσμό της Καμπάλα που είναι η νέα μόδα του life style κ.α.
Τώρα λοιπόν, ανήμερα τα Χριστούγεννα από το HISTORY μας καλούν να «συναντήσουμε τον κόσμο της γνώσης» (εμείς οι αμαθείς και ανόητοι Χριστιανοί) και να μάθουμε την εβραϊκή εκδοχή για το «ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ» με βάση καινούργια στοιχεία της Φυσικής(!) και της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας (θα μας εξηγήσουν τη Βίβλο με μοντέρνο τρόπο, όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά).

Επίσης, μας παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα με τίτλο «ΙΩΣΗΦ: ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ» όπου θα μας απαντήσουν στο «μυστήριο» : «Ποιος ήταν ο συμβίος της Μαρίας και πατέρας του Ιησού;»!!
Η ερώτηση από μόνη της αποδομεί ολόκληρο το χριστιανικό νόημα των Χριστουγέννων , αφού έκδηλα υπονοεί ότι ο Χριστός δεν ήταν Υιός Θεού, αλλά γιος του Ιωσήφ και δεν γεννήθηκε δια του Αγίου Πνεύματος επαληθεύοντας όλες τις προφητείες, άρα δεν ήταν ο αληθινός Μεσσίας και Σωτήρας του κόσμου. Για αυτό το λόγο άλλωστε και η Παναγία μας δεν ονομάζεται «Παναγία» ή «Θεοτόκος» ή «Παρθένος Μαρία», αλλά απλώς «Μαρία», δήθεν επιστημονικά, στην ουσία όμως απαξιωτικά, σαν να ήταν μια απλή γειτόνισσά τους.

Την ίδια ημέρα το “NATIONAL GEOGRAPHIC” έχει ετοιμάσει «9 αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ» για το Χριστιανισμό και τη Βίβλο, διανθισμένα προφανώς και πάλι με δόσεις εκκλησιαστικών σκανδάλων από όλους τους αιώνες και αθεϊστικών ερμηνειών των κειμένων της Αγίας Γραφής.
Το εύλογο ερώτημα της υπόθεσης : Ποιοι βρίσκονται τελικά πίσω από αυτή τη μεγάλη αντιχριστιανική καμπάνια;
Ελέγχοντας το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς, θα δούμε ότι το HISTORY CHANNEL ανήκει στην Α & Ε Television Networks, μια κοινοπραξία θυγατρικών της Walt Disney Company και της General Electric. Η αυτοκρατορία της Disney είναι ίσως ο μεγαλύτερος όμιλος μέσων ενημέρωσης στον κόσμο, με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο έναν Εβραίο, τον Michael Eisner. 
Περιλαμβάνει πολλές εταιρείες τηλεοπτικής παραγωγής, παραγωγής βίντεο, καλωδιακό δίκτυο, όμιλο κινηματογραφικής παραγωγής, ελέγχει 225 σταθμούς στις ΗΠΑ, κατέχει ποσοστό πολλών ευρωπαϊκών εταιρειών, θυγατρικές και μερίδια καλωδιακής τηλεόρασης κ.α. Ως ανώτατα στελέχη αυτών των μεγάλων εταιρειών συναντούμε παντού Εβραίους, όπως ο Robert Iger, ο Joe Roth, ο Steven Bornstein.
Η General Electric , ένας κολοσσός που παράγει σχεδόν τα πάντα και κατέχει μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης και διασκέδασης, έχει πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο το Εβραίο Jeffrey Immelt, έναν από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες του κόσμου σύμφωνα με τον κατάλογο του περιοδικού Forbes. Τα δίκτυα αυτά για αρκετές δεκαετίες στελεχώνονται από πάνω προς τα κάτω με τους Εβραίους , κάτι που δεν αλλάζει όταν αυτά απορροφώνται κατά καιρούς από άλλες εταιρίες.
Το NATIONAL GEOGRAFIC CHANNEL έχει περάσει στην κατοχή ενός άλλου κολοσσού των media, της News Corporation, μιας από τις 5 μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου στην έντυπη, τηλεοπτική και διαδικτυακή ενημέρωση. Ανήκει στην εβραϊκής καταγωγής (από τη μητέρα του) Rupert Murdoch, κορυφαίο στον κατάλογο του Forbes, ο οποίος έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία από σημαντικές εβραϊκές οργανώσεις και έχει δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή του για την ισραηλινή πολιτική.
Διευθυντικό στέλεχος στα στούντιο παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων είναι ο επίσης Εβραίος Peter Chermin.
Και ενώ το βάθος της εβραϊκής παρουσίας στα κανάλια αυτά φαίνεται να μην έχει τέλος, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν καταγγελίες για την επιμονή τους να προσβάλλουν την ιστορία του ολοκαυτώματος με πλήθος ψευδών στοιχείων, αλλά και ντοκιμαντέρ τρομολαγνείας με δήθεν μυστικά αρχαίων λαών, ώστε όλος ο κόσμος να συμπαθήσει τους Εβραίους για τα δεινά που πέρασαν (λες και νοιάστηκε ποτέ κανείς για τα δικά μας δεινά) και ώστε όλοι να πιστέψουν ότι το 2012 είναι γραφτό να γίνει μια… μεγάλη αλλαγή (βλέπε αχρήματη κοινωνία).
Η αλήθεια εμφανίζεται ξεκάθαρη μέσα από την έρευνα. Για να μην κουράσουμε με περισσότερα στοιχεία, συμπέρασμα βγαίνει ότι: Η ενέργεια της επιτηδευμένης παραπλάνησής μας, είναι μια τεράστια και σοβαρότατη απειλή μέσα από την παγκοσμιοποιημένη πλέον «ενημέρωση» και «ψυχαγωγία» που μας σερβίρουν!
Ποιοί; Λίγοι άνθρωποι που κι αν δεν έχουν την ίδια πολιτική, μοιράζονται το ίδιο θρησκευτικό υπόβαθρο
Και είναι αρνητές του Χριστού και εχθροί της Χριστιανικής μας πίστης.

Αν θέλουμε λοιπόν να ζήσουμε αληθινά Χριστούγεννα, ας κλείσουμε την εικόνα του ψεύδους κι ας ανοίξουμε την γνήσια ιστορία της Γέννησης του Θεανθρώπου, μελετώντας τις αψευδείς μαρτυρίες των Προφητών, των Ευαγγελίων και των Αγίων ερμηνευτών για να ανακαλύψουμε την απίστευτη, συγκλονιστική σημασία των γεγονότων που ενευλόγησαν την ανθρωπότητα.
Και αν θέλουμε να γεννηθεί ο Χριστός και μέσα μας, ας αφήσουμε τη δύναμη της Αγάπης που μας δίδαξε να μας παρασύρει, πηγαίνοντας και δίνοντας με χίλιους τρόπους χαρά, σ’ εκείνους που ξέρουμε ότι η μοναξιά, η φτώχεια, ο πόνος, η αρρώστια, η φυλακή, η απελπισία, δεν τους αφήνουν να γιορτάσουν αυτά τα Χριστούγεννα. 

pentapostagma.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου