Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ορίζουν ως ύποπτους προς δολοφονία όσους δεν έχουν αυτοφακελωθεί στο Facebook


Στις Αναβάσεις εδώ και τρία χρόνια ενημερώνουμε για τους κινδύνους στους οποίους βάζει κάποιος άνθρωπος τα προσωπικά του δεδομένα όταν δημιουργεί λογαριασμούς στο Facebook, twitter και τα λοιπά λεγόμενα "κοινωνικά" δίκτυα.
Σε αντιστοιχία των όσων δημοσιεύουμε, πήραμε την απόφαση να μην δημιουργήσουμε κανένα λογαριασμό είτε προσωπικό είτε σαν σελίδα Αναβάσεις στο Facebook, twitter, αν και όλοι μας το προτείνουν επειδή αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την αναγνωσιμότητα της σελίδας.
Δεν περιμέναμε όμως να φτάσουν στο σημείο, όσους δεν θέλουν να αυτοφακελωθούν με τους συγκεκριμένους τρόπους, να τους χαρακτηρίσουν εν γένει μελλοντικούς δολοφόνους.
Διαβάστε παρακάτω το techgear.gr και θα καταλάβετε:


 Πιθανοί μαζικοί δολοφόνοι αυτοί που δεν έχουν λογαριασμό στο Facebook

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας Tagesspiegel.de, πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι όσοι απέχουν από το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι μαζικοί δολοφόνοι από αυτούς που έχουν λογαριασμό.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι αυτοί που επιλέγουν να μη μοιράζονται τα δεδομένα τους online είναι ύποπτοι, παρουσιάζουν αυξημένο ρίσκο για την επίδειξη βίαιης συμπεριφοράς και οι εργοδότες θα πρέπει να είναι πολύ επιφυλακτικοί με την πρόσληψή τους.
Για του λόγου του αληθές, αυτή τη στιγμή το Facebook μετρά περισσότερους από 955 εκατομμύρια χρήστες.
Ωστόσο, ούτε ο Νορβηγός σκοπευτής Anders Breivik ούτε ο πρόσφατος δολοφόνος του Ντένβερ, James Holmes, είχαν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο, χώρις φυσικά, κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι όσοι δεν έχουν Facebook κρύβουν μέσα τους ένα στυγερό εγκληματία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου