Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Η Νέα Ταξη προετοίμασε τον διωγμό των Χριστιανών


Η Νέα Ταξη προετοίμασε τον διωγμό των Χριστιανών
"Oταν θα έρθει η δική μας βασιλεία θα απαγορεύσουμε όλες τις θρησκείες εκτός από την δική μας"

 Η συγκεκριμένη ρήση είναι παρμένη από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Τα πρωτόκολλα όπως και το επίσημο θρησκευτικό βιβλίο των εβραίων το Ταλμούδ είναι γεμάτα ρατσιστικές αναφορές και ύβρεις εναντίον των χριστιανικών εθνών.

Το μίσος των Εβραίων για τους Χριστιανούς αρχίζει από τον καιρό που ο Ιησούς περπατούσε ακόμα στην Παλαιστίνη. Οι Εβραίοι ποτέ δεν χώνεψαν πως αυτός ένας Γαλιλαίος καθώς και όλοι του οι μαθητές άπαντες από την ελληνιστική περιοχή της Γαλιλαίας μπορούσαν να διδάσκουν τον «εκλεκτό λαό».

Μίσησαν και εδίωξαν ανελέητα την πρώτη εκείνη εκκλησία της Ιερουσαλήμ διαγράφοντας όσους προσχωρούσαν στον Χριστιανισμό. Οι πράξεις των αποστόλων όπου ο απόστολος Λουκάς (κατά πάσα πιθανότητα) διηγείται τις ατελείωτες μηχανορραφίες των Εβραίων εναντίον του Παύλου και των Χριστιανών.


Η Εκκλησία έζησε αιώνες σκληρών διωγμών στα χρόνια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας διωγμών για τους οποίους πανηγύριζαν οι αιώνιοι συνωμότες Εβραίοι.
Σήμερα τα γεγονότα δείχνουν ότι είμαστε προ των πυλών ενός νέου παγκόσμιου διωγμού των χριστιανών από την Σιωνιστική ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι χριστιανοί φανερώνει και το Σιωνιστικό υπόβαθρο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Μόνο γνήσιοι ταλμουδιστές θα μπορούσαν να κρύβουν τέτοια αισθήματα για τους χριστιανούς .....

Ας δούμε κάποια στοιχεία  ....Νιγηρία ανηλεής διωγμός των χριστιανών από τους φανατικούς Ισλαμιστές της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ. Διασκορπισμένα μέλη και καμένα πτώματα παντού σ όλη την χώρα. Αίγυπτος ,Τυνησία , Συρία ....Παντού όπου επικράτησε η λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη» δηλαδή χρηματοδοτούμενες από ΗΠΑ Ισραήλ εξεγέρσεις πρακτόρων ,έχουμε το ίδιο σκηνικό διωγμού των χριστιανών από τους Ισλαμιστές.

Αρκετά βίντεο έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέσω Ίντερνετ. Βίντεο που τα Εβραιοκρατούμενα η Εβραιόφιλα ΜΜΕ αποκρύπτουν γιατί είναι από δείξεις της συνεχιζόμενης σφαγής των χριστιανών και καταστροφής των χριστιανικών μνημείων ειδικά στην Συρία. Φυσικά για αυτά τα γεγονότα δεν θα υπάρξει καμιά ΜΚΟ αριστερών δουλοπάροικων του Σόρος να διαμαρτυρηθεί.

Ερχόμαστε τώρα στον «πολιτισμένο κόσμο». Ευρώπη και ΗΠΑ. Εδώ ο διωγμό είναι ήπιος για την ώρα και έχει να κάνει με την πολιτική ορθότητα. Εικόνες που κατεβαίνουν από Δημόσια κτήρια και σταυροί που απαγορεύονται, σχολεία στα οποία επιβάλλεται στους μαθητές να προσεύχονται με στοίχους από το κοράνι και άλλα τέτοια....

 
Πρόσφατα σε σχολείο της Αγγλία υποχρεώθηκαν οι μαθητές να προσευχηθούν με ισλαμικό τρόπο μέσα σε ένα από τα πολλά τζαμιά που υπάρχουν στην χώρα. Σε άλλα σχολεία της χώρας έχει απαγορευτεί το χοιρινό στις καντίνες ώστε να συμβαδίζουν τα σχολεία με τα Ισλαμικά έθιμα ενώ κάθε θρησκευτική εικόνα η σταυρός έχει αποσυρθεί για να μην προσβάλλονται υποτίθεται οι μουσουλμάνοι μαθητές. Καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει σε λίγο και στην χώρα μας....


Η πολιτική ορθότητα των Εβραιομισθοδοτούμενων Αριστερών έφθασε σε τέτοιο βαθμό θράσους ώστε να απαιτεί την σύλληψη ιερέων που αντιστέκονται στον γάμο των ομοφυλόφιλων με την κατηγορία του ρατσιστικού μίσους !

 
Βεβαίως και το Ισλάμ είναι μια αντισιωνιστική θρησκεία και το κοράνι βρίθει από αντιεβραικούς στοίχους . Όμως κανένας από τους σιωνιστές νεοταξίτες δεν έχει βαλθεί να εξοντώσει ( πρώτα ηθικά και ύστερα ποιος ξέρει;) τους χριστιανούς.

Κανένα «μυστικό «υποτίθεται κείμενο της Ισλαμικής θρησκείας δεν ανακαλύπτεται όλως τυχαίως ώστε να ανατρέψει την ιστορία του Ισλάμ .Αυτό γίνεται μόνο στους χριστιανούς που πρέπει κάθε τόσο να απολογούνται για ψευδή κείμενα που έχουν γραφτεί αιώνες μετα από την ζωή του Χριστού. Τελευταίο χτύπημα το ψευτοευαγγέλιο του Βαρνάβα που λανσάρουν οι Τούρκοι.

Όλα τα γεγονότα λοιπόν μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι Σιωνιστές Νεοταξίτες θα ξεκινήσουν παγκόσμια επίθεση δυσφήμησης του χριστιανισμού και αργότερα ίσως και διωγμό.
Η χριστιανική εσχατολογική θεολογία μας προειδοποιεί για τον ερχομό του Αντίχριστου Μεσσία των Εβραίων που θα χρηστεί βασιλέας μέσα στον Ναό της Ιερουσαλήμ....

Οι επόμενες διακηρύξεις του ψευτομεσσία των Εβραίων θα είναι η παγκόσμια κυβέρνηση των Ηνωμένων Εθνών ,η κατάργηση των εγχρήματων συναλλαγών η κατάργηση των θρησκειών των συνόρων και όλων των διαφορών που συνιστούν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Θα πει δηλαδή ότι τα σύνορα οι φυλές τα νομίσματα οι θρησκείες είναι η αιτία των πολέμων και της φτώχειας μέχρι τώρα .Θα καλέσει του ανθρώπου σε υπακοή στην παγκόσμια κυβέρνηση και θα προβεί σε διαγραφή των χρεών ( κάτι σαν παγκόσμια σεισάχθεια).

Μην ανησυχείτε για το πως θα γίνει αυτό. Οι ίδιοι Εβραίοι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάνε τα έθνη είναι εκείνοι οι ίδιοι που θα διαγράψουν και τα χρέη με έναν όρο όμως :
"Την υποταγή στην παγκόσμια κυβέρνηση του «μεσσία» τους με ορατό σημάδι υποταγής το περίφημο χάραγμα..."

Γιώργος Σταφυλάς - elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου