Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Φανέρωσε ο Βενιζέλος τους κρυφούς πόθους του για την έλευση της Παγκόσμιας (δια)Κυβέρνησης. (Βίντεο)


Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις του Γεωργίου Παπανδρέου για την έλευση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, την οποία εξυπηρέτησε ως εντολοδόχου της, καταστρέφοντας κάθε υποδομή, κάθε ανθρώπινη αξία στην Ελλάδα. Τώρα βλέπουμε, όπως διαβάζουμε στο defencenet.gr και τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δείχνει δημοσίως τα διαπιστευτήριά του στην Παγκόσμια διαΚυβέρνηση.
Μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ισραήλ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι μια συζήτηση με τον κ. Πέρες είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα λόγω της μεγάλης ιστορικής και πολιτικής του εμπειρίας.

"Συζητήσαμε τα διμερή θέματα, την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή και κυρίως την παγκόσμια κατάσταση, γιατί ο κ. Πέρες αντιλαμβάνεται πάρα πολύ καλά ότι η ανακύκλωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσα από μεγάλες θεσμικές και πολιτικές αλλαγές. Μέσα από ένα νέο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης, οικονομικής και πολιτικής."
Τι συμβαίνει πρέπει να αποκτήσουμε παγκόσμια κυβέρνηση με το έτσι θέλω; Εμάς θα μας ρωτήσει κανείς; Και ποιος θα είναι ο παγκόσμιος "αρχηγός"; Μήπως το όνομά του θα έχει λεξάριθμο χξς (666 για όσους δεν γνωρίζουν το αρχαιοελληνικό αλφαριθμητικό σύστημα); Θα ψηφίζουμε σε αυτούς τους "νέους" θεσμούς που ευαγγελίζεται ο κ.Βενιζέλος; Πάντως προτίμηση σε "παγκόσμια διακυβέρνηση" δεν δείχνει και ιδιαίτερο ζήλο για υπεράσπιση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας, οι αποφάσεις θα παίρνονται αλλού για ΟΛΟΥΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου