Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κατάντησαν γελοίοι αλλά και βέβηλοι στο "Σκάι" και το " Mega". Γιώργος Φωτ. Παπαδόπουλος


Κατάντησαν γελοίοι αλλά και βέβηλοι στο "Σκάι" και το "Mega"

Γιώργος Φωτ. Παπαδόπουλος

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η διακωμώδηση του Μυστικού Δείπνου από τηλεοπτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.
Ειδικότερα, στην εκπομπή  "Κάψε το σενάριο", στις 19/04, ηθοποιοί υποδύθηκαν τον Ιησού Χριστό, τους Αποστόλους Πέτρο και Ιωάννη, καθώς και τον προδότη Ιούδα. Μάλιστα, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Ιησού Χριστό, χωρίς να έχει συναίσθηση του ολισθήματος και της βλασφημίας που διαπράττει, παρουσίασε τον Κύριο ως " μάγειρα", ο οποίος "μαγείρεψε" για τους καλεσμένους του, Αποστόλους, μόνο ψωμί και κρασί, χλευάζοντας ακόμη και την πιο ιερή στιγμή της λατρείας του Θεού, που είναι το ιερό Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.
Πέραν από την προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος των Ορθοδόξων Ελλήνων πιστών, τέτοιου είδους εκπομπές αποκαλύπτουν περίτρανα το οργανωμένο σχέδιο των οπαδών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να απομειώσουν και να υποβιβάσουν το πρόσωπο του Θεανθρώπου Ιησού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα θρησκευτικά ντοκιμαντέρ του τηλεοπτικού σταθμού "  "ΣΚΑΙ", τα οποία κάθε χρόνο ο τηλεοπτικός σταθμός προβάλλει την Μεγάλη Εβδομάδα και τα οποία μιλούν για υποτιθέμενους τάφους του Ιησού Χριστού σε άλλα μέρη πέραν του Παναγίου Τάφου, για υποτιθέμενους γάμους του Κυρίου (!) με την Μαρία τη Μαγδαληνή (για όσους δεν γνωρίζουν και ισχυρίζονται βλακείες, η Μαρία η Μαγδαληνή δεν ήταν πόρνη αλλά Αγία, είχε δε θεραπευθεί από τον Κύριο και Τον ακολουθούσε, κατά δε τα γεγονότα του Πάθους, της Σταύρωσης, της Ταφής, κλπ. ήταν μια από τις μυροφόρες γυναίκες), ακόμη και για κατά σάρκα απογόνους του Ιησού Χριστού !!!

Όμως, το θέμα που προκύπτει από αυτές τις πράξεις βλασφημίας εναντίον του προσώπου του Κυρίου μας από τα ΜΜΕ δεν πρέπει να παραπεμφθεί στις "ελληνικές καλένδες", αλλά χρειάζεται να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες από τον πιστό λαό, ώστε να προστατευθούν οι νέοι – κυρίως – άνθρωποι από τα δηλητηριώδη βέλη του αθεϊσμού και από την αντιχριστιανική προπαγάνδα που κυριαρχεί στα ΜΜΕ. Και που είδαμε που οδήγησαν τα τελευταία 20 χρόνια, όλοι αυτοί οι ΄΄φωστήρες της δημοκρατίας και της ελεύθερης δημοσιογραφίας΄΄, τον ελληνικό λαό και σε ποιες επιλογές ζωής.

Πάντως, αυτοί οι θεομπαίχτες και υβριστές των ιερών και οσίων της πίστεως, πρέπει να αισθάνονται ευγνώμονες που κατοικούν σε ένα κράτος που εδρεύει ο Χριστιανισμός, ο οποίος κηρύσσει την αγάπη και την αδελφοσύνη, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, αν ζούσαν π.χ. σε ένα μουσουλμανικό κράτος (όπως τη γείτονα Τουρκία), το λιγότερο που θα μπορούσε να τους συμβεί, εάν χλεύαζαν την μουσουλμανική θρησκεία ή τον Μωάμεθ, ήταν να οδηγηθούν σε κάποιο ικρίωμα και σε κάποια αγχόνη.

Δεν μας έφταναν οι γελοιότητες των "Αμάν" στον "ΑΝΤΕΝΝΑ" (νομίζουν ότι ψυχαγωγούν ή ότι παράγουν γέλιο, αλλά δεν μας είπαν με πόσες χιλιάδες Ευρώ αμείβονται την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί), δεν μας έφταναν οι ανιστόρητοι του «ΣΚΑΙ» (εκείνοι που διέστρεψαν άρδην το νόημα και τα γεγονότα της ιστορίας και του αγώνα του 1821), ήλθαν σήμερα και τα ουνιτικά και νεοταξικά ντοκιμαντέρ τους, της Μ. Εβδομάδας, αλλά και τα γελοιώδη παιδάρια του "ΜΕGΑ" να διακωμωδήσουν τη θυσία του Χριστού.
Κατά τα άλλα διαθέτει η Ελλάδα σοβαρή ιδιωτική τηλεόραση και Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης που επισκοπεί όλα τούτα ! Και μην πει κάποιος πάλι για ελευθεροτυπία ή ελευθεροστομία, γιατί θα ανοίξουμε κι εμείς το στόμα μας πραγματικά και τότε …«πληρωθήσεται πνεύματος» κατά τον ψαλμωδό…

Εν κατακλείδι, και για τυχόν "σοφιστές" που πιθανόν υπάρξουν και επικρίνουν τα παρόντα, οφείλω να υπενθυμίσω ότι το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων προστατεύεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος (Άρθρο 3) και όποιος το θίγει, το υποτιμά ή το λοιδορεί διαπράττει κολάσιμο ποινικό αδίκημα.

http://syndesmosklchi.blogspot.com/2012/05/mega.html

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον κ Γιώργο Παπαδόπουλου για την ορθή σκέψη του και το θάρρος του. Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντοτε από ένα γιώργη παπαδόπουλο γίνονται και λέγονται τα σωστά.....

      Διαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου