Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κύπρος. Ο I. Nαός Αγ. Δημητρίου Ακροπόλεως συμπαραστέκεται στους Έλληνες αδελφούς


Ο Iερός Nαός Αγ. Δημητρίου Ακροπόλεως συμπαραστέκεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Βοήθεια προς τους Έλληνες αδελφούς μας
Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Άγιος Δημήτριος και ο Καλός Σαμαρείτης, μαζί στην μάχη για συλλογή τροφίμων, για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής και των Μητροπόλεων της Ελλάδος, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανακούφισης των δυσπραγούντων Ελλήνων αδελφών μας.

Η οικονομική κρίση βαθαίνει κάθε μέρα. Συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας, χρειάζονται σίτιση. Πάνω από 10,000 πιάτα φαγητό την ημέρα, δίνονται στους δυσπραγούντες αδελφούς μας. Πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς σ’ αυτό τον δύσκολο αγώνα. Το περίσσευμά ή υστέρημα μας, για τον διπλανό μας.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας από τα καταστήματα, αγοράζουμε και τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως ρύζι, μακαρόνια, όσπρια, κονσέρβες, γάλα διαρκείας και άλλα προϊόντα αρχίζοντας έτσι να συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής και των Μητροπόλεων της Ελλάδος, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανακούφισης των πασχόντων.

Κάθε απόγευμα από τις 4.30 μ.μ. μέχρι και τις 6.30 μ.μ. (Δευτέρα μέχρι Σάββατο) καθ’ όλο τον μήνα Φεβρουάριο, θα υπάρχουν υπεύθυνοι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου  όπου θα παραλαμβάνουν τα κιβώτια με τα τρόφιμα τα οποία εσείς προσφέρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου