Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Που καταντήσαμε! Η εταιρεία Apple με το συμβολικό σήμα, το δαγκωμένο μήλο, συζητάει (αν θέλει) να αγοράσει ολόκληρη την Ελλάδα!


"Θα αγοράσει ή δεν θα αγοράσει η Apple την Ελλάδα;" 

Στην Apple λεφτά υπάρχουν και αναζητούνται τρόποι επένδυσης. Διαβάστε τι ρώτησε ένας από τους μετόχους σχετικά με τις πιθανές επενδύσεις της εταιρείες.

Μέχρι την... Apple έφτασε το "ελληνικό πρόβλημα", καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Tim Cook, δέχθηκε σχετική ερώτηση.
Όπως αναφέρει το Bloomberg, ο Tim Cook, μιλώντας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας στο Cupertino, ανέφερε ότι η Apple συνεχίζει τις συζητήσεις σχετικά με το τι θα κάνει τα 97.6 δισεκατομμύρια δολάρια ρευστό αποθεματικό που υπάρχουν στα ταμεία της.
Μάλιστα, ο Cook "ομολόγησε" ότι τα χρήματα που έχει αυτή τη στιγμή η εταιρεία, είναι κατά πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεται για να λειτουργήσει και να επεκταθεί.

Έτσι, αφού στην Apple, "λεφτά υπάρχουν", ένας από τους μετόχους μεταξύ σοβαρού και αστείου, ρώτησε αν η εταιρεία σκέφτεται να.... αγοράσει την Ελλάδα!
Ο Tim Cook, παρά την απρόσμενη ερώτηση, παρέμεινε ψύχραιμος και απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο.
"Έχουμε εξετάσει πολλές περιπτώσεις επένδυσης, αλλά όχι αυτή" ήταν η απάντηση του Tim Cook, ο οποίος διαδέχθηκε τον Steve Jobs στο τιμόνι της Apple.
Η ερώτηση είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί παγκοσμίως για την χρεωμένη Ελλάδα, η οποία για πολλούς είναι "προς πώληση".
Η Apple είναι η εταιρεία με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία (500 δισ. δολάρια) στον κόσμο και αν ήταν χώρα θα ήταν η 20η μεγαλύτερη στον κόσμο.

 news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου