Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ἐπιστολή διαμαρτυρίας γιά τά βλάσφημα έκθέματα τῶν καταστημάτων JUMBO


Προς τη Διεύθυνση του jumbo
Κοινοποίηση στον Συνήγορο του Καταναλωτή


Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Σας απευθύνω την παρούσα επιστολή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη προσβολή της Ορθόδοξης Χριστιανικής πίστεως καθώς και των Ιερών Συμβόλων της, η οποία γίνεται από την εταιρία σας.
Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα (14/02/2012)  επισκέφθηκα ένα από τα καταστήματά σας και διαπίστωσα ότι ανάμεσα στις αποκριάτικες στολές υπήρχαν μία στολή "παπά" και μία άλλη "αρχιμανδρίτη". Και μόνο η ύπαρξή τους αποτελεί ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ απέναντι στα Ιερά Σύμβολα και Άμφια της Ορθοδόξου Χριστιανικής πίστεως, στην οποία ανήκει το 96% των Ελλήνων.


Τα Ιερά Ράσα και ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  δεν αποτελούν αντικείμενο εμπορικής εκμετάλλευσης και κάθε είδους ειδικότερα και δεν επιτρέπεται από κανέναν και για κανέναν λόγο να διαπομπεύονται.
Τα παραπάνω προσβάλλουν μέγιστα το θρησκευτικό μου συναίσθημα, για το οποίο είμαι συνταγματικώς κατοχυρωμένη. Για τον λόγο αυτόν ζητώ την άμεση απομάκρυνσή τους απ' όλα τα καταστήματά σας, όπως επίσης και την γραπτή απολογία της εταιρείας σας απέναντι στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία και τον Τύπο.

Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου και αναμένω την άμεση απόκρισή σας.

Παρασκευή Β.

http://hristospanagia3.blogspot.com

Διαβάστε επίσης και  Η εμπορική αλυσίδα Carrefour Ελλάς καθώς καί τά JUMBO προκαλούν με βλάσφημα εκθέματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου