Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: «Εθνικό έγκλημα η Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη στην Θράκη»


Σκληραίνει η στάση του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου, σε ότι αφορά στη δημιουργία Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης στην Θράκη.
Ο Μητροπολίτης χαρακτήρισε εθνικό έγκλημα την δημιουργία ΕΟΖ στην περιοχή ενώ έκανε κατά μέτωπο επίθεση στην πρόεδρο του χρηματοοικονομικού φόρουμ κ. Καραγιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι σκοποί της είναι αμφίβολοι και οι κινήσεις της γεννούν ερωτηματικά.
Μάλιστα ο μητροπολίτης χαρακτήρισε την παρουσία της κ. Καραγιάννη ως ανεπιθύμητη προτρέποντας την να φύγει από την περιοχή.

"Είμαι αντίθετος με την ΕΟΖ και το έχω ξαναπεί, διότι θεωρώ ότι είναι έγκλημα για τον τόπο, είναι έγκλημα εθνικό", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Άνθιμος.
Ενώ συνέχισε ότι "αυτοί που ενδιαφέρονται για την Ε.Ο.Ζ. δεν αγαπούν τον τόπο, ενώ ο ερχομός της κ. Καραγιάννη από την Γερμανία είναι γεμάτος ερωτηματικά".
"Φανταστείτε η κυρία αυτή το πρώτο πράγμα που την ενδιέφερε ήταν να ανοίξει το τζαμί του Διδυμοτείχου, κανένας δεν νοιάζεται για τα ανθρωπιστικά περισσότερο απο εμένα", υπογράμμισε ο Μητροπολίτης.
Σε άλλο σημείο ο κ. Άνθιμος, τόνισε: "Πρέπει να φύγει αυτή η κύρια από εδώ, είναι ανεπιθύμητη, είναι ύποπτοι οι στόχοι της!"

Ρομφέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου