Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Δεν καταπατώνται τα προσωπικά δεδομένα μόνο από την Google & Facebook. Και το twitter θα πουλάει τα δεδομένα σας 2 ετών.


Θα μπορούν να βλέπουν τα tweets δύο ετών οι διαφημιστικές εταιρίες

Την έντονη αντίδραση των χρηστών του twitter έχει προκαλέσει η γνωστοποίηση της είδησης, ότι οι διαφημιστικές εταιρίες θα έχουν πρόσβαση στα tweets των τελευταίων δύο ετών!

Mέχρι σήμερα οι διαφημιστικές μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα tweets των τελευταίων 30 ημερών, όμως τώρα και επίσημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις αναρτήσεις των χρηστών από τον Ιανουάριο του 2010!

Το γεγονός έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των χρηστών του site κοινωνικής δικτύωσης, όπως και των αρμόδιων που ασχολούνται με θέματα προστασία προσωπικών δεδομένων, οι οποίοι επισημαίνουν ότι είναι αδιανόητο να χρησιμοποιούνται οι συζητήσεις και οι αναρτήσεις στο προσωπικό profile των χρηστών από τρίτους.

star.gr
 Διαβάστε και dailymail.co.uk
 theverge.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου