Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Καλού κακού ας φυλακίσουμε τον Εφραίμ …μην μας φέρει καμιά βοήθεια από Ρωσία!!!


Τι και αν λέγεται κυρία Καλού. Καλό δεν είδαμε. Γιατί Καλού..κακού ζήτησε την προφυλάκιση του Γέροντος Εφραίμ.
Καλού...κακού ζήτησε την προφυλάκισή του μην της ξεφύγει και γλιστρήσει το κελεπούρι της, ο Γέροντας μας, που πιθανόν να είναι το σκαλοπάτι για άλλα δωμάτια…και άλλες αρμοδιότητες στο δικαστικό τομέα.
Καλού...κακού ας τον κλείσουμε μέσα μιας και καταδέχθηκε και μας ήρθε από τη Ρωσία αφού συναντήθηκε με τον Πούτιν και τον Μεντβέντεφ, δύο κοινούς εγκληματίες, γνωστούς του από ταπαλιά και που είχε συνομιλία με τον καθένα για πάνω από τρεις ώρες. Είχαν να σχεδιάσουν την επόμενη εγκληματική ενέργεια κατά της Ελλάδος. Φερ΄ειπείν μια βοήθεια από τη Ρωσία προς την Ελλάδα.

Καθώς πληροφορήθηκα ο γέροντας μας, ζήτησε βοήθεια μιας και οι πολιτικοί μας δεν τολμούν να ζητήσουν από αυτούς. Άκουσα όμως και την πληροφορία ότι και να πάνε για συνάντηση με τον Πούτιν αυτός πάντα έχει μια δουλειά και κωλύεται να συναντηθεί μαζί τους. Προφάσεις λέτε ή βαριέται την υποκρισία; Όλως περιέργως με τον γέροντα πάντα έχει χρόνο. Και να του το ζητούσε ο γέροντας;
Και πάλι οι πάντα εξακριβωμένες πληροφορίες μου (όχι σαν του Καμπουράκη-Οικονομέα) λένε ότι οι δύο εξαπατηθέντες, δύστυχοι, από τον γέροντα Εφραίμ, Πούτιν και Μεντβέντεφ ζήτησαν συνάντηση.

Πονηρός ο Έλληνας. Κάτι του΄ταξε του Πούτιν κανά φιλέτο , μπριζόλα, ποιος να ξέρει άραγε.
Καλού ..κακού ας τον μπαγλαρώσουμε γιατί μπορεί και να μας φύγει πάλι να πάει στον πρίγκιπα Κάρολο, άλλο γνωστό εγκληματία, φίλο του Πάσαρη ο οποίος έδωσε και δίνει λεφτά στη μονή Βατοπαιδίου για αναστήλωση κτισμάτων της και που ενέργησε έστω και υπογείως για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.
Καλού.. κακού ας τον χώσουμε στη στενή μιας και τον ξεγελάσαμε και επέστρεψε, ενώ αν ήταν κανείς άλλος, όντως ένοχος, θα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια κατά την προσφιλέστατη Αννίτα Πάνια για χώρες μαγικές και ονειρεμένες. Για φανταστείτε επέστρεψε πήγε να δικαστεί και φοβούνται ότι θα την κάνει για αλλού. Που να πάει βρε;
Αφού την διεύθυνσή του την ξέρετε: Χαλκιδική, τρίτο πόδι, Άγιον Όρος, Βατοπαίδι, όπως μπαίνεις από την πύλη απέναντι πίσω από το καθολικό και ελαφρώς πλαγίως προς τα δεξιά , 3ος όροφος νομίζω. Τώρα αριθμό δωματίου δεν θυμάμαι. Ρωτήστε όμως, οι μοναχοί είναι πάντα ευγενικοί θα σας τον αποκαλύψουν όπου και αν κρύβεται. α. Σχιζοφρένεια β. παραλογισμός γ. συνδυασμός των ανωτέρω. Διαλέξτε, όλοι οι αριθμοί κερδίζουν.
Καλού.. κακού δεν τον αμπαρώνουμε μη φύγει και δεν ωφεληθούν οι κρατούμενοι που τόσο περιμένουν ένα, πραγματικά λέω εγώ άγιο άνθρωπο, να ακούσουν καμιά κουβέντα της προκοπής για σωτηρία. Είναι από ενδιαφέρον προς τους κρατούμενους βρε παιδιά που ζητήθηκε η προφυλάκιση μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Είπαμε καλούς λογισμούς..

Καλού.. κακού κατευθείαν στον Κορυδαλλό να μας δώσει τα λεφτά που μας χρωστά ο άλλος ο γνωστός καλλιτέχνης ο «Αγωνία με λαχτάρα» (που μόνο αγωνία δεν έχει, κανονισμένα τα΄ χει) Β.Τ. Ένα μικρό ποσό είναι μωρέ 5.5 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτός να κυκλοφορεί ελεύθερος , να διοργανώνει συναυλίες, μουσικά σχήματα και να μην τον πειράζει κανείς. Ο Εφραίμ δεν είναι τραγουδιστής δυστυχώς. Αχ γέροντά μου, ωραία φωνή έχεις άλλαξε όμως το ρεπερτόριό σου. Να αρέσει Καλού κακού και στους δικάζοντές σε. Έτσι ίσως την γλιτώσεις. Η μουσική πάντα ημερεύει τα έμψυχα όντα.

Καλού.. κακού όμως σώπασαν και τα τηλεοπτικά κανάλια ενάμισι μήνα που βρισκόταν στη Ρωσία ο γέροντας. Τι να δείξουν, με τι μούτρα να πουν ότι τον δέχτηκε, ο πανάθλιος κατά μερικούς, πρώην πράκτορας της Κα-Γκε-Μπε Πούτιν και το υποχείριο του Μεντβέντεφ!
Πως να πουν ότι προσκύνησαν την Αγία Ζώνη της Παναγιάς 4 εκατομμύρια άτομα περιμένοντας μέχρι και 17 ώρες στο κρύο. Ούτε στην κηδεία του Στάλιν δεν είχε τόσο κόσμο.. Που σαι αγαπημένη κ. Παπαρήγα να δεις μεγαλεία!
Αλλά Καλού..κακού ας διαβάσει η αγαπητή κ. Καλού τι έπαθε ο εισαγγελέας ο οποίος κατηγόρησε τον Άγιο Νεκτάριο για ανηθικότητα και τον έσερνε σε δίκες. Δεν το εκφράζω ως απειλή ή ως εκφοβισμό αλλά καλού κακού ας το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της. You never know. Αλλά ας τερματίσω κάπου εδώ το άρθρο καλού κακού μην μας βρει τίποτα bad.

Με καλοσύνη
 Νέαρχος Παναγή
Ορθοδοντικός
Λεμεσός

vatopaidi.wordpress.com  -  greeknation.blogspot.com

________________________

Ο Εφραίμ ζητά από το Πούτιν να βοηθήσει την Ελλάδα!Βίντεο

Τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία θα εδραιώσει την πνευματική εγγύτητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού
και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις, εξέφρασε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Μονής Βατοπαιδίου, με επικεφαλής τον ηγούμενό της Εφραίμ.
Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι "αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων".

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, "που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του" και απευθυνόμενος στον Β.Πούτιν είπε ότι "η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι' αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε". Ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ως ανταπάντηση την ελπίδα ότι "το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος" της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τον αρμόδιο επικεφαλής του συνοδικού Τμήματος Σχέσεων Εκκλησίας και Κοινωνίας Βσέβολοντ Τσάπλιν, που επικαλείται το πρακτορείο Ιντερφάξ, το προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης από περισσότερα από 3 εκατομμύρια πιστούς αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της Μόσχας και της Ρωσίας και τη μεγαλύτερη προσέλευση ανθρώπων σε ένα σημείο, ξεπερνώντας κατά πολύ την κηδεία του Στάλιν, την Οκτωβριανή Επανάσταση στις αρχές του 20ού αιώνα και τις πολιτικές συγκεντρώσεις στο τέλος του.

onalert.gr

Συνέντευξη του Γέροντα Εφραίμ στη ρωσική τηλεόραση______________

Πούτιν: Η Αγία Ζώνη εδραιώνει την εγγύτητα του ρωσικού και ελληνικού λαού

Τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία θα εδραιώσει την πνευματική εγγύτητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις, εξέφρασε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Μονής Βατοπαιδίου με επικεφαλής τον ηγούμενό της Εφραίμ.
Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι «αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων».
Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, «που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του» και απευθυνόμενος στον Β. Πούτιν είπε ότι «η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι’ αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε».
Ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ως ανταπάντηση την ελπίδα ότι «το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της Ρωσίας».
Μιλώντας στο ΚΥΠΕ λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Β.Πούτιν, ο γέροντας Εφραίμ δήλωσε ότι «η Παναγία δεν θα αφήσει την Κύπρο, ούτε την Ελλάδα, κι ας ζούμε σε μια περίοδο μια γενικής διεθνούς ανησυχίας και ανασφάλειας» και επανέλαβε το υψηλό ενδιαφέρον της ρωσική πλευράς να επισκέπτονται όλο και περισσότεροι Ρώσοι πολίτες το Άγιον Όρος και «να βρίσκουν πνευματική ανάπαυση».
Σύμφωνα με το Πατριαρχείο Μόσχας και τον αρμόδιο επικεφαλής του συνοδικού Τμήματος σχέσεων εκκλησίας και κοινωνίας Βσέβολοντ Τσάπλιν, που επικαλείται το πρακτορείο Ιντερφάξ, το προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης από περισσότερα από 3 εκατομμύρια πιστούς αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της Μόσχας και της Ρωσίας και τη μεγαλύτερη προσέλευση ανθρώπων σε ένα σημείο, ξεπερνώντας κατά πολύ την κηδεία του Στάλιν, την Οκτωβριανή Επανάσταση στις αρχές του 20ού αιώνα και τις πολιτικές συγκεντρώσεις στο τέλος του.
Δεκάδες είναι οι εξαντλημένοι από την κόπωση και το κρύο, που ζήτησαν ιατρική βοήθεια, έπειτα από πολύωρη αναμονή, η οποία ξεπέρασε τις προηγούμενες ημέρες τις 26 ώρες πριν γίνει δυνατή η είσοδος στον μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος, όπου εκτίθεται σε προσκύνημα η Αγία Ζώνη. Ειδικά συνεργεία γιατρών και ψυχολόγων παρέχουν υποστήριξη, ενώ δρακόντεια συνεχίζουν να είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το ναό.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου