Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ἄνθιμος γιά τήν ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ:"Τι είναι αυτό πάλι; Θα μας φακελώσουν σαν να είμαστε εγκληματίες;"


1)«Ἀπειλεῖται ἡ ζωή μου».
2)«Δέν τήν πουλᾶμε τήν Ἑλλάδα» (video).

1)Παναγιώτατος ΜητροπολίτηςΘεσσαλονίκης κ.κ. Ἄνθιμος:«Ἀπειλεῖται ἡ ζωή μου»...
Χθές και κατα τη διάρκεια του Κυριακάτικου κηρύγματός του ὁ Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Ἄνθιμος είπε πως απειλούν τη ζωή του! Μάλιστα κατά τη διάρκεια που έκανε αναφορά στο ζήτημα αρχικά για τις νέες ταυτότητες και στα λόγια του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση είπε χαρακτηριστικά "Δεν θα πω άλλα... απειλείται και η ζωή μου!..."
http://tolimeri.blogspot.com

Γιά τήν κάρτα τοῦ πολίτη ὁ Παναγιώτατος εἶπε:

"Τι είναι αυτό πάλι; Θα μας φακελώσουν σαν να είμαστε εγκληματίες;" 
Ἐπίσης ὁ Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος εξέφρασε ορθά καί δίκαια τις αντιρρήσεις του για το "Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη" και ζήτησε  δημοψήφισμα.
"Φαίνεται να έχει συμφωνηθεί το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάδη" είπε και συνέχισε "Εγώ είχα προτείνει Βαρδαρία αλλά αυτή η ονομασία έχει μέσα και τον όρο Μακεδονία. Γιατί; Κάντε δημοψήφισμα να δούμε τι θέλει ο λαός". "Πάντως" πρόσθεσε "όπως και να τους πουν εμείς Σκοπιανούς θα τους λέμε".


 2)Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Ἄνθιμος: «Δέν τήν πουλᾶμε τήν Ἑλλάδα».


hristospanagia3.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τις θέσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και για το θέμα της κάρτας του πολίτη και για το Μακεδονικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Ανθιμε, στα λογια ειστε καλος.
    Ο Ελληνικος λαος ομως θελει εργα.
    Βγες και ξεκαθαρισε την θεση σου , ειδικα για την καρτα του Πολιτη, που ειναι σημα κατατεθεν του αντιχριστου.
    Ο Ελληνικος λαος εχει αναγκη να δει αν η Εκκλησια ειναι μαζι του.
    Μην μασας τα λογια σου.
    Κι αν απειλειται η ζωη σου, να παραιτηθεις απο την Εκλησια, για να μπορεις να μη μασας τα λογια σου.
    Συγνωμη για την σκληρη γλωσσα, αλλα τα περιθωρια εχουν στενεψει τοσο πολυ, που ο Ελληνας μολις δει να μασανε τα λογια τους , καποιοι υψηλα ισταμενοι, καταλαβαινει οτι ειναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!
    Λοιπον Ανθιμε, ειμαστε μαζι σου, περιμενουμε να ανακοινωσεις επισημα οτι η Εκκλησια και ο Ορθοδοξος κοσμος ειναι ΚΑΤΑ των καινουριων ταυτοτητων.
    Ολη η Ελλαδα μαζι σου.
    Να γκρεμισουμε τους Σιονιστες και τους Μασονους.
    Αν δεν το κανεις, εισαι ενας απ αυτους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου