Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Κάρτα του Πολίτη - ΑΜΚΑ :Ο π. Σαράντης Σαράντος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας (91,2 στα FM) (ηχητικό βίντεο)


Οι θέσεις και οι συστάσεις του π. Σαράντη Σαράντου όπως εκφράζει ο ίδιος σε τηλεφωνική συνέντευξη στον σταθμό της Εκκλησίας Ελλάδος,  για την "Κάρτα του Πολίτη" και την "Κάρτα συναλλαγών" ("Φοροκάρτα") (Video) 

ΣΤο πρώτο βίντεο γίνεται ανάγνωση αποσπασμάτων της πρώτης επιστολής του π.Σαράντου  (17-6-2010) προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας Ελλάδος με θέμα την επερχόμενη αναγκαστική πρόσληψη της Κάρτας Πολίτη, και την συμβατότητά της με την ελευθερία του ανθρώπου.
Την επιστολή θα την βρείτε πατώντας   «Κάρτα πολίτη» τελικό. π. Σαράντης Σαράντος
 
Το πολύ όμορφο κείμενο που αναφέρεται στο 4ο βίντεο το «Εἰς τάς «ἀπαρχάς» τῆς ἡμέρας» μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:  Εἰς τάς ἀπαρχάς τῆς ἡμέρας. π.Σαράντης Σαράντος

Πατήστε Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα »  για να δείτε (ακούσετε) την συνέντευξη του π.Σαράντου







πηγή:  youtube.com/user/megasfilippos
το διαβάσαμε στο Ορθόδοξο Παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου