Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τους πέντε αστυνομικούς που αρνήθηκαν να παραλάβουν την «Κάρτα»

  • Η Εκκλησία είναι σύμφωνη με οποιαδήποτε κίνηση προστατεύει τα ατομικά δικαιώματα του ανθρώπου, είπε ο Μακαριώτατος στη συνάντησή του με τους πέντε αστυνομικούς που δεν δέχτηκαν τη νέα τους ταυτότητα (30.10.2010) 
 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος συναντήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τους πέντε αστυνομικούς που δεν δέχθηκαν να παραλάβουν τη νέου τύπου υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Μακαριωτάτου και, όπως τόνισε απευθυνόμενος στους πέντε αστυνομικούς, οποιαδήποτε κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων του ανθρώπου βρίσκει σύμφωνη την Εκκλησία.
Υπογράμμισε δε πως το θέμα τους θα εξετασθεί με τη δέουσα προσοχή στις προσεχείς συνεδριάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Αρχιεπισκοπή Ελλάδος

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ (ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ Ε-MAIL ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ Δ.Ι.Σ. ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΠΩΣ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!!!ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΦΟΣΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ.ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου