Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ἡ ξαφνική ἀγάπη τῆς Πολιτείας γιά τά τζαμιά!


Τόν τελευταῖο καιρό, προκαλεῖ τήν καχυποψία στό κοινό αἴσθημα, τό ὑπερβάλλον ἐνδιαφέρον τῆς πολιτείας, γιά τούς μουσουλμάνους καί τά τζαμιά.
·               Πρῶτα ἡ ἀνακοίνωση ἀνέργεσης τζαμιοῦ στό Βοτανικό.
·               Τώρα ἐπιπροσθέτως, ἡ ἀπόδοση πρώην τζαμιοῦ στό Μοναστηράκι, γιά λατρεία.
Ἐπίσης προβληματίζει καί προκαλεῖ ἔντονη δυσαρέσκεια:
α)τό κυνηγητό ἐναντίον τῆς ἐπίσημης καί συνταγματικά κατοχυρωμένης Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας,  τῆς ἐπίσημης θρησκείας τοῦ Ἑλληνικοῦ κράτους! :
·               β)Ὁ ἐξοστρακισμός τῆς Ἱεράς Ἐξομολογήσεως ἀπό τά ἐλληνικά σχολεῖα!
·               γ) Ἡ μετατροπή τοῦ μαθήματος τῶν Θρησκευτικῶν, σέ προαιρετικό μάθημα!
·              δ)Τό «ξήλωμα» τῆς δασκάλας Χαρᾶς Νικοπούλου ἀπό τήν ὀργανική της θέση στήν Κομοτηνή, μέσα στήν ἴδια της τήν χώρα, έξαιτίας τοῦ πατριωτικοῦ - ὀρθόδοξου φρονήματός  της!                
(http://www.okosmosgyromas.gr/node/72)

·               ε) Ἡ ἀποκαθήλωση τῶν ἱερῶν εἰκόνων ἀπό τό Θεαγένειο Νοσοκομεῖο τῆς Θεσσαλονίκης!
·               στ)Ἡ μόλις σημερινή συζήτηεση τοῦ πρωθυπουργοῦ τῆς Ἑλλάδος μέ τόν Τοῦρκο ὁμόλογό του, γιά θέμα Τουρκικῆς μειονότητας στήν Θράκη! (ἐθνικῆς καί ὄχι θρησκευτικῆς )!
                   (http://tolimeri.blogspot.com/2010/10/blog-post_4571.html)

Ὁ πόλεμος κατά τοῦ Ἐλληνισμοῦ καί κατά τῆς Ὀρθοδοξίας, εἶναι πλέον ἐμφανής καί ἀποδεικνύεται-ἐπιβεβαιώνεται ὅλο καί συχνότερα, μέ ἐνέργειες, ὅπως οἱ προαναφερθεῖσες!
Τό κακό ὅμως εἶναι ὅτι δέν χτυπῶνται (Ἠ Ὁρθόδοξη Ἐκκλησία καί ἡ Ἑλλάδα) μόνο ἀπό ξένα
«δόρατα», ἀλλά σάν ἀπό ἄλλο Δούρειο Ἵππο, χτυπῶνται ἐκ τῶν ἔσω! Ἠ Ἑλλάδα, φαίνεται τελικά ὅτι κυοφορεῖ τούς μεγαλύτερους ἐχθρούς της, μέσα στά ἴδια της τά σπλάχνα!

Φτιάχνουν τζαμί στην Ακρόπολη! Το πρότεινε η Ντόρα, το στήνει η Διαμαντοπούλου

230510-tzami-athensΗ απόφαση για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους εντός των Αθηνών νομιμοποιήθηκε με νόμο της κυβέρνησης Καραμανλή [τον 3512/2006] όταν υπουργός Παιδείας ήταν η Μαριέτα Γιαννάκου-Κουτσίκου.
Στις εθνικές εκλογές του 2007 η Γιαννάκου έχασε την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος, την βουλευτική της έδρα και έτσι βρέθηκε εκτός Ελληνικού Κοινοβουλίου, αφού υπερασπίσθηκε σθεναρά την εκδοχή της Ιστορία της Ρεπούση για την Στ' Δημοτικού.

Προφανώς, για τις υπηρεσίες της στην παραχάραξη της ιστορικής μνήμης, η κυβέρνηση της ΝΔ την διόρισε ευρωβουλευτή το 2009.

Τρίζουν τα οστά του Μιαούλη...

Αν και το θέμα κατά τα φαινόμενα είχε παγώσει μέχρι την πρόσφατη επίσκεψη της κυβέρνησης Ερντογάν στην Αθήνα [παρέμενε κυρίαρχο από το 2006 μεταξύ άλλων, το αίτημα της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα για ανέγερση τεμένους στην Αθήνα] η σημερινή υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Χάανα Διαμαντοπούλου [αγαπημένο παιδί της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ] με μια αιφνιδιαστική υπόσχεση στην τουρκική πλευρά αναφέρει την άμεση ενεργοποίηση του νόμου της κυβέρνησης της ΝΔ για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικού, στην περιοχή του Ελαιώνα.

Το πρώτο μετά την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα θα έχει, όπως ανακοινώθηκε, χωρητικότητα 500 περίπου ατόμων και θα ανεγερθεί σε χώρο που παραχωρείται από το
Πολεμικό Ναυτικό, ύστερα από εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Αυτό θα γίνει σε έκταση δεκάδων στρεμμάτων, εκεί όπου σήμερα στεγάζεται ο Κεντρικός Σταθμός Αυτοκινήτων Ναυτικού (ΚΣΑΝ), δίπλα ακριβώς από το Ναυτικό Οχυρό Βοτανικού.
Δεν θα έχει μιναρέδες, όπως δεσμεύεται η κυβέρνηση, ίδωμεν.. Ωστόσο η κατασκευή του θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της μουσουλμανικής λατρείας με καλυμμένο χώρο, σύμμετρο προς τους συντελεστές δόμησης. Άρχισε το «έργο».
Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε αποκλειστικά ο «ΕΚ» έχει αρχίσει ήδη η μετεστέγαση του Κεντρικού Σταθμού Αυτοκινήτων Ναυτικού. Ύστερα από διαβουλεύσεις ανάμεσα στον δήμο Αθηναίων και στα συναρμόδια υπουργεία Παιδείας και Εθνικής Αμυνας, η κυβέρνηση έκρινε ως πλέον ενδεδειγμένο τον χώρο αυτό. Η είσοδος του τεμένους θα βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού, ενώ «θα ενταχθεί οργανικά σε έναν ευρύτερο ανοιχτό χώρο πρασίνου», όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Και αν μη τι άλλο, ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ, δηλώνει πολύ ευχαριστημένος, αλλά όχι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή. Καθώς ο χώρος δεν είναι αρκετός, όπως θα τον δούμε να δηλώνει στη συνέχεια... Μεσα σ' όλα ο Πάγκαλος...

Η κατασκευή του τεμένους αλλά και η συντήρησή του θα γίνεται με δαπάνες του ελληνικού Δημοσίου, αρχικά με το ποσό των 15 περίπου εκατομμυρίων ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και πιό αναλυτικά δηλαδή από τον Κρατικό Προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Σε ό,τι αφορά τη διοικητική δομή με απόφαση της υπουργού Παιδείας θα διορισθεί επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, δύο μέλη του οποίου προτείνονται από αναγνωρισμένα μουσουλμανικά σωματεία, ενώ πέντε άτομα είναι Έλληνες κρατικοί λειτουργοί. Ο ιμάμης ο οποίος [θα έχει διετή θητεία] θα διορίζεται πάλι κατόπιν έγκρισης από την κ. Διαμαντοπούλου.
Με εντολή του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επιτροπή που θα επιβλέψει την υλοποίηση του έργου, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης [γνωστό από την κρίση των Ιμίων] Θόδωρο Πάγκαλο και με τη συμμετοχή των υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Αμυνας, Προστασίας του Πολίτη αλλά και της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου.

Απάντηση-ρουκέτα από το Πολεμικό Ναυτικό
Τώρα, με αφορμή μια μη υπηρεσιακή αναφορά του Σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, Αθανάσιου Τσακάλη προς την Διοίκηση του Π.Ν., μέσα απο την οποία ο αξιωματικός ζητά πληρέστερη ενημέρωση για το θέμα της ανέγερσης του τεμένους σε στρατιωτική περιοχή που ελέγχεται από το Πολεμικό ναυτικό, η ηγεσία του ΠΝ κρεμάει στο γάτζο την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Ο Σημαιοφόρος Τσακάλης, αφού σημειώνει στην αναφορά του ότι η περιοχή ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό και κατ΄επάκταση στο ελληνικό δημόσιο, ζητά να ενημερωθεί αν αληθεύει το ότι σε χώρο του ΠΝ θα ανεγερθεί τζαμί.
Σημειώνει ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση από τη μια ζητά αιματηρές περικοπές από τον λαό και από την άλλη χαρίζει ολόκληρες εκτάσεις δημόσιας γης και μάλιστα για ένα τέτοιο σκοπό. Μεταξύ άλλων, η απάντηση του Υπαρχηγού ΓΕΝ, Υποναύαρχου Κρυονερίτη, έχει τον δικό της συμβολισμό στους πολιτικούς συμβολισμούς της κυβέρνησης.
Αφού πρώτα επιχειρεί να αποκρούσει ως αόριστες και ατεκμηρίωτες [chic...] τις αναφορές του αξιωματικού, αποκαλύπτει ότι η Διοίκηση του ΠΝ δεν μπορεί να εμπλακεί το όλο θέμα «άπτεται της κυβερνητικής πολιτικής».

Αναστηλώνουν και το «καταραμένο τζαμί»
 Όπως μας αποκαλύπτει ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της τουρκικής κυβέρνησης στην Αθήνα η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διαμαντοπούλου δεσμεύθηκε προσωπικά στον Τούρκο ομόλογο της, για την ανακαίνιση, συντήρηση και απόδοση ως λατρευτικό χώρο στους μουσουλμάνους που ζούν στην Αθήνα, ενός ακόμα τεμένους στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Ένα τζαμί το οποίο έχει τεράστια ιστορική σημασία για τους Τούρκους, το Φετιχιέ τζαμί. Κάτω από την Ακρόπολη, μια ανάσα απόσταση από ένα σημείο άφιξης χιλιάδων τουριστών απ' όλα τα μήκη και πλάτη της Γής, στο Μοναστηράκι. Το Φετιχιέ τζαμί ή αλλιώς το "καταραμένο τζαμί" κρύβει πολλά μυστικά φρίκης, πόνου και δακρύων...
Ακόμα και σήμερα πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ως υλικό για να χτιστεί το Φετιχιέ τζαμί χρησιμοποιήθηκε μια από τις στήλες του Αρχαίου Ναού του Ολυμπίου Διός.

Την ανατίναξαν και την χρησιμοποίησαν ως μαρμαροκονίαμα στους τοίχους. Βρίσκεται στο Μοναστηράκι, στην συμβολή των οδών Πελοπίδα και Πανός, στο βόρειο άκρο εντός του αρχαιολογικού χώρου της άλλοτε Ρωμαϊκής αγοράς.
Χτίστηκε το 1456 από τον Ομάρ, γιό του Τουραχάν, όταν οι Οθωμανοί κατέλαβαν την Αθήνα, εκτός από την Ακρόπολη που αντιστάθηκε ηρωικά για σχεδόν άλλα δύο χρόνια. Έτσι το 1458, μπήκε θριαμβευτικά στην πόλη ο Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής (Κατακτητής), στα τουρκικά Φατίχ (Κατακτητής) Σουλτάν Μεχμέτ, και βρήκε προς τιμήν του το «Τζαμί Φετιχιέ», που σημαίνει ακριβώς «Τζαμί του Κατακτητή (Πορθητή)»!

Δηλαδή επί της ουσίας, το Τζαμί της Άλωσης των Αθηνών.
Για να θυμίζει την Άλωση της Πόλης το 1453. Από τότε άρχισε και για την Αθήνα η φοβερή περίοδος της Τουρκοκρατίας, με το φρικτό παιδομάζωμα!
Για τους Τούρκους είναι πολιτιστικό μνημείο των Τούρκων στην Ευρώπη, και για τους Έλληνες ένα ένα «μνημείο» που θυμίζει την τουρκική θηριωδία, τη σκλαβιά, τον εξισλαμισμό!
Να σημειωθεί ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εδώ και αρκετά χρόνια ζητά την αναστήλωση και λειτουργία του Φετιχιέ τζαμί.
Άποψη στην οποία συνηγορεί και ο νυν δήμαρχος Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης.
Όπως εξηγεί στον ΕΚ, ο βουλευτής, Βελόπουλος, η αναστήλωση και συντήρηση του τζαμί Φετιχιέ θα γίνει με σκοπό να αποδοθεί σύντομα ως λατρευτικός χώρος στους μουσουλμάνους της Αθήνας, καθώς ούτε το τζαμί στο Βοτανικό, ούτε και αυτό, φτάνουν... "Θα ζητήσουν περισσότερους χώρους" αναφέρει ο Βουλευτής. Ενώ τονίζει με νόημα:
"Πολλά... δεν έχουμε μάθει ακόμα από τις επαφές Παπανδρέου - Ερντογάν".

Τζαμιά παντού αρχίζουν να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια...

Οι "προοδευτικές" δυνάμεις και οι ένθερμοι οπαδί του πολυπολιτισμού αναζητούν επιπλέον χώρους να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και οι οπαδοί των άλλων δογμάτων του Ισλάμ στην Ελλάδα. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα δεχθούν να θρησκεύονται απο κοινού όλα τα δόγματα στον ίδιο χώρο του Βοτανικού ή στο Μοναστηράκι...
Άλλωστε ο τούρκος πρωθυπουργός δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους μόνο στο Βοτανικό. Πάντως ούτε, ο Πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Ελγαντούρ δεν κρύβει την πικρία του για το γεγονός ότι το τέμενος Αθηνών στο Βοτανικό, δεν θα διαθέτει μιναρέ.
Και, σύμφωνα με δηλώσεις του θεωρεί πολύ μικρή τη χωρητικότητα των 500 ατόμων. «Ας το σκεφτούν καλύτερα», δηλώνει. «Εμείς είχαμε προτείνει στο υπουργείο Παιδείας να είναι 2.500 τ.μ. και να έχει δύο ορόφους για να μπορούν να πάνε 5.000 άτομα».
Μεταξύ όλων αυτών, η υπουργός Παιδείας, και ο τούρκος ομόλογός της υπογράφουν συμφωνίες για την απάλειψη των εχθρικών αναφορών στη συγγραφή νέων σχολικών βιβλίων σε Ελλάδα και Τουρκία. Τέλος, σε ότι αφορά το Φετιχιέ τζαμί κάτω από την Ακρόπολη, εκπρόσωποι Ποντιακών Συλλόγων ζητούν αφού θα αναστηλωθεί το τέμενος, να στεγάσει μια από τις μόνιμες εκθέσεις για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. 

Αιώνιο μνημείο " Σκλαβιάς και τυραννίας" το τζαμί που παρέδωσαν "πεσκέσι" στον Γιουσούφ Πασά (Ερντογάν)



Το «Φετιγιέ ή Φετιχιέ Τζαμί» που χτίστηκε κατά την κατάκτηση των Αθηνών από τον Μωάμεθ Β΄ Κατακτητή


ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΦΕΤΙΧΙΕ»

     Ανάμεσα στα διάφορα αιτήματα που έθεσε, δημόσια μάλιστα - κατά την πρόσφατη κοινή συνέντευξή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - ο Ερντογάν, ήταν και το «ζήτημα» του αγνώστου για τους περισσότερους Έλληνες «Φετιγιέ Τζαμί» στην Αθήνα… («Φετιχιέ» ορθότερα)
    Άμεσα ο κ. Παπανδρέου απάντησε θετικά στο αίτημα αυτό, επίσης δημόσια, στην ίδια κοινή συνέντευξη, λέγοντας:
   «Ήδη εμείς έχουμε αποφασίσει να γίνει η ανακαίνιση και αποκατάσταση του «Φετιγιέ» και νομίζω αυτό είναι μια ένδειξη της βούλησής μας»!
  
   Η απάντηση του Πρωθυπουργού, δείχνει ότι υπήρξε μυστική προεργασία για το θέμα, υπήρξε σχεδιασμός και αποφάσεις, που ανακοινώθηκαν αιφνιδιαστικά, χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες, τη στιγμή που εκατοντάδες ιστορικά βυζαντινά Μοναστήρια και Εκκλησιές μας σε Κωνσταντινούπολη και Μικρασία, αλλά και στα κατεχόμενα της Κύπρου, σε Ίμβρο και Τένεδο, βρίσκονται σε κατάστασης ερήμωσης, ερείπωσης ή και ατίμωσης!


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ «ΦΕΤΙΧΙΕ»
   Τι κρύβεται όμως πίσω από το επίμονο τουρκικό αίτημα;

   Στα 1456 οι Τούρκοι, με επικεφαλής τον Ομάρ, γιο του Τουραχάν, κατέλαβαν χωρίς αντίσταση - λόγω της γενικής διάλυσης, του φόβου και της φυγής - την πόλη της Αθήνας, εκτός από την Ακρόπολη που αντιστάθηκε ηρωικά για σχεδόν άλλα δύο χρόνια.
   Έτσι το 1458, μπαίνει θριαμβευτικά στην πόλη ο Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής (Κατακτητής), στα τουρκικά Φατίχ (Κατακτητής) Σουλτάν Μεχμέτ, ενώ έχει χτιστεί προς τιμήν του το «Τζαμί Φετιχιέ», που σημαίνει ακριβώς «Τζαμί του Κατακτητή (Πορθητή)»! Δηλαδή επί της ουσίας, το Τζαμί της Άλωσης των Αθηνών!
   Από τότε άρχισε και για την Αθήνα η φοβερή περίοδος της Τουρκοκρατίας, με το φρικτό παιδομάζωμα!


«ΜΝΗΜΕΙΟ» ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ
   Επομένως το «Φετιχιέ ή Φετιγιέ» δεν είναι παρά ένα τουρκικό «μνημείο» σκλαβιάς και τυραννίας, για τον Ελληνισμό. Φρίκης και δακρύων! Οδύνης και πόνου! Δουλείας και τρόμου!
   Είναι ένα «μνημείο» που θυμίζει την τουρκική θηριωδία! Την Κατάκτηση της πατρίδας! Τη σκλαβιά! Τον εξισλαμισμό! Την ατίμωση!

   Ένα «μνημείο» που θυμίζει τη ματωμένη Ελλάδα, τη ματωμένη Αθήνα, που με αμέτρητους κόπους και θυσίες αγωνίστηκαν να ελευθερώσουν οι ηρωικοί αγωνιστές του ΄21, δίνοντας την ίδια τους τη ζωή στα σκλαβωμένα αρχοντομάρμαρά της, όπως ο μέγας Γεώργιος Καραϊσκάκης!

   Ως που κυμάτισε οριστικά στην Ακρόπολη η χαρούμενη σημαία του Σταυρού και γκρεμίστηκαν οι μιναρέδες της φρικτής δουλείας, για να αντηχήσουν σαν ανοιξιάτικο μελίσσι οι γλυκόλαλες καμπάνες της λεύτερης Χριστιανοσύνης!

   Τότε είναι που γκρεμίστηκε και ο μιναρές του «Φετιχιέ», του «Τζαμιού του Κατακτητή» Μωάμεθ Β΄, ενώ το κτίριο χρησιμοποιήθηκε αρχικά σαν φυλακή και στη συνέχεια σαν στρατιωτικό αρτοποιείο

   Υπάρχουν μάλιστα σαφείς αρχαιολογικές αποδείξεις, ότι το Τζαμί χτίστηκε πάνω σε μια μεγάλη βυζαντινή Εκκλησιά μας, που κατά μία πληροφορία, πιθανόν να αποτελούσε τον Ορθόδοξο Μητροπολιτικό Ναό των Αθηναίων, στα χρόνια της Φραγκοκρατίας (Δουκάτο Αθηνών 1205-1458), μέχρι την κατάκτηση της πόλεως από τους Τούρκους!


ΟΧΙ ΣΤΟ «ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ»
   Δεν είναι λοιπόν λογικό, ούτε ηθικό, ένα τέτοιο «οδυνηρό μνημείο», το «Μνημείο της Άλωσης των Αθηνών» να αναγγέλλεται ως δώρο προς την Τουρκία, να αναγγέλλεται πως «θα ανακαινιστεί και θα αποκατασταθεί (;)» για να επιδεικνύεται από Τούρκους Πρωθυπουργούς και Πρεσβευτές, ως ένα ακόμη «Πολιτισμικό Μνημείο της Τουρκίας στην Ευρώπη», μέσα στην Πρωτεύουσα της Ελλάδος και κάτω από τον Παρθενώνα!


«ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ»

  Εκτός εάν συμφωνηθεί και κυρωθεί με νόμο, ότι θα στεγάσει τις μόνιμες εκθέσεις της Τουρκοκρατίας και του Παιδομαζώματος, καθώς και τις μόνιμες εκθέσεις της Γενοκτονίας του Ποντιακού και υπόλοιπου Μικρασιατικού, Νησιωτικού και Ηπειρωτικού Ελληνισμού!

   Εκτός δηλαδή, εάν συμφωνηθεί να γίνει το επίσημο «Μουσείο της Γενοκτονίας του Ελληνισμού»! 
Για να το βλέπουν Έλληνες και ξένοι που περιδιαβαίνουν το Μοναστηράκι και μιλούν για ιστορίες και θαύματα, ότι τον Ελληνικό Πολιτισμό, δεν τον συνθέτουν μονάχα οι βράχοι της αέτινης Ακρόπολης, αλλά και οι ματωμένοι βράχοι του Πόντου, της Καππαδοκίας, της Ιωνίας, της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Ρούμελης, της Στερεάς, του Μοριά, της Κρήτης, της Κύπρου, της Κάσου, της Χίου και των Ψαρών!

πληροφορίες από hristospanagia3.blogspot.com
ellinikoistologio.blogspot.com    ellinikoistologio.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΡΚΩΝ? ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΜΙΑΟΥΛΗ.....
    ΠΑΤΕΡΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ?
    ΞΕΠΟΥΛΗΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου