Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Άγιοι προστάτες για 900 ανάγκες». Βιβλίο που κυκλοφόρησε από τον Ι.Ν. Παναγίας Ναυπλίου«Άγιοι προστάτες για 900 ανάγκες»
Βιβλίο από τον Ι.Ν. Παναγίας Ναυπλίου

 Όλοι οι Άγιοι έχουν την χάρη Του Θεού  να βοηθάνε όσους τους επικαλούνται και πολύ χαίρεται τότε ο καλός μας Χριστός. Μάλιστα ο λαός μέσα από την ευλάβειά  και την αγιο-εμπειρία του έχει κατατάξει πολλούς Αγίους, συμμάχους και ταχυτάτους  αντιλήπτορες για συγκεκριμένες περιστάσεις της ζωής του, π.χ. για τους Ναυτικούς δέεται στον Άγιο Νικόλαο, για τις παθήσεις των ματιών στην Αγία Παρασκευή, για την παιδεία στους  Τρείς Ιεράρχες, για τους αγρούς τον Άγιο Τρύφωνα,για να παγώνουν οι ληστές στον Όσιο Αρσένιο τον Καππαδόκη κ.α.
Εντρυφώντας  λίγο περισσότερο  και με την συνδρομή πολλών άλλων ευλαβών πονημάτων, προσπαθήσαμε να αποκαλύψουμε  πολλούς προστάτες Αγίους για τις 900  περιπτώσεις-δυσκολίες, προβλήματα, ανάγκες που παρουσιάζουμε σε μικρό δείγμα στην αγάπη σας.

Ιερέας π.Διονύσιος Ταμπάκης
Κιν.6944133891

Ενδεικτικά διαβάστε σε pdf  ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΑΓΙΟΙ ΓΙΑ 900 ΑΝΑΓΚΕΣ-Ι.Ν.ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου