Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Γνωρίζετε ποιός είναι ο Υπουργός Οικονομικών αυτός που κρατά το μέλλον της Κύπρου στα χέρια του;


Αυτός είναι Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου. Φωτογραφίες ΣΟΚ

Ο κ.Μιχάλης Σαρρής, είναι αυτός που χειρίστηκε τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.
Οι οποίες .... απέτυχαν.


ΠΟΙΟΣ όμως είναι ο κ.Σαρρής:

Πως γίνεται ένας βουλευτής (και τέως Υπουργός τότε), να συλλαμβάνεται στα κατεχόμενα και να κατηγορείται για συμμετοχή σε gay όργια με ανηλίκους.


Και μάλιστα να κατηγορείται για αντίστοιχες πράξεις για 2η φορά και πάλι στα κατεχόμενα; Αφού κατηγορήθηκε -ας δεχθούμε ότι κατηγορήθηκε "άδικα", για ποιο λόγο πήγε και πάλι στα Κατεχόμενα;

Δημοσίευμα Τουρκικής εφημερίδας


Και να αποφυλακίζεται καταβάλλοντας εγγύηση 46.000 ευρώ ;


Είναι δυνατόν ένα τόσο ευάλωτο στα πάθη του άτομο να χειρίζεται το μέλλον της Κύπρου;
Και γιατί έγινε προσπάθεια να "θαφτεί" μια τέτοια είδηση;
Να θυμίσουμε ότι στην περίπτωση του Στρος Καν το θέμα έπαιζε στα κανάλια για μήνες .
Γιατί εξαφάνισαν τελείως την είδηση οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ;
Γιατί η είδηση δεν έπαιξε σε ΚΑΝΕΝΑ Κυπριακό κανάλι ή εφημερίδα παρά μόνον στην Ελλαδίτικη εφημερίδα ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ;

Ακολουθούν αποσπάσματα από  αναρτήσεις για το θέμα στο διαδίκτυο και βίντεο με καταγγελία Βγενόπουλου για το "θάψιμο" της είδησης (προσέξτε στο βίντεο την άμεση αντίδραση του Ν.Ευαγγελάτου) :

"ο Μιχάλης Σαρρής συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στα κατεχόμενα να προβαίνει, σύμφωνα με ισχυρισμούς της λεγόμενης αστυνομίας, σε άσεμνη πράξη με 16χρονο, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρίσκόταν ένα ακόμη πρόσωπο ηλικίας 18 ετών.
Το γεγονός της παράνομης σύλληψης επιβεβαίωσε ο Εκπρόσωπος τύπου του αρχηγείου αστυνομίας.
Η αστυνομία του κατοχικού καθεστώτος διέρρευσε στα Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ότι η παράνομη σύλληψη του κυρίου Σαρρή έγινε την ώρα που διέπραττε το αδίκημα με τον ένα εκ των προσώπων, ανήλικο που βρισκόταν στο συγκεκριμένο δωμάτιο ξενοδοχείου."
 Πηγή

"Λεγόμενο δικαστήριο στα κατεχόμενα διέταξε την τριήμερη κράτηση του Μιχάλη Σαρρή, του νεαρού και του ιδιοκτήτη του σπιτιού Μαχμούτ Μπασαρίρ ενώ άλλο παιδί ηλικίας 14 ετών που φέρεται να σχετίζεται με το όλο θέμα θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου». "
Η «Κίπρις» δημοσιεύει φωτογραφία του κ. Σαρρή και του νεαρού, οι οποίοι φορούν χειροπέδες μετά τη «σύλληψή» τους.
Η «Χαμπερντάρ» στεγάζει το θέμα πρωτοσέλιδα με τον τίτλο «Οικονομική επαναπροσέγγιση».
Δημοσιεύει επίσης φωτογραφία του σπιτιού που ανήκει στον Μαχμούτ Μπασαρίρ με τη λεζάντα: «Η ερωτική φωλιά του Σαρρή».
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, είναι μέλος της παγκόσμιας τράπεζας και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας για την επίλυση του κυπριακού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα κατεχόμενα, όπως τις μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ έπειτα από διαρροές από την κατοχική αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που ο Μιχάλης Σαρρής, συλλαμβάνεται για το ίδιο αδίκημα. Την πρώτη φορά, η σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο. "
Πηγή

"Το να έχεις όμως συμμετάσχει σε όργια με τουρκοκύπριους στα Κατεχόμενα, να σε έχει διαπομπεύσει η τουρκική αστυνομία και να σε «κρατάνε» οι μυστικές υπηρεσίες των συνομιλητών σου, εξαιτίας ενός τέτοιου σκανδάλου, ξεπερνάει κάθε λογική και αγγίζει τα όρια των θεωριών συνωμοσίας που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και θέλουν ισχυρούς Ευρωπαίους τραπεζίτες με τα ίδια πάθη να έχουν επιβάλλει την τοποθέτηση του Σαρρή στο υπ. Οικονομικών."
Πηγή
Είναι δυνατόν σε αυτά τα πρόσωπα (επιλέχθηκαν τυχαία άραγε;) να στηρίζεται η τύχη της Κύπρου μας;;;
Ή μήπως τελικά ΑΥΤΟΙ μας αξίζουν; επαληθεύοντας το ρητό:  "κατά τον λαό και οι άρχοντες"Πηγή αναδημοσίευσης  antiparakmi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου