Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ομιλία Γιώργου Καραμπελιά στην Ημερίδα της Μητροπόλεως Πειραιώς:«Η αποδόμηση της ιστορίας στην εκπαίδευση». (30/1/2013 ηχητικό+φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση της Μητροπόλεως μας, με θέμα: Η Αποδόμηση της Ιστορίας στην Εκπαίδευση

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Μητροπόλεως μας επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας στη κεντρική αίθουσα του Πανεπιστημίου Πειραιώς με θέμα: «Η Αποδόμηση της Ιστορίας στην Παιδεία» και κύριο ομιλητή τον συγγραφέα και ερευνητή Γιώργο Καραμπελιά.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στο άνοιγμα της εκδηλώσεως αφού παρουσίασε τον ομιλητή δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γενικότερο πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί στην εκπαίδευση και αποστασιοποιεί την Ιστορία θέτοντας την σε δεύτερη μοίρα.
Εν συνεχεία ο κύριος ομιλητής έκανε εκτενή αναφορά σε νοσηρά φαινόμενα του εκπαιδευτικού μας συστήματος τα οποία βγάζουν εκτός διδακτικής ύλης και συγγραμμάτων ολόκληρες περιόδους και γεγονότα προς χάριν συμφιλιώσεως η και κακής πολιτικής διπλωματίας χωρίς κανένα πολιτικό αντίκρισμα ή και όφελος.
Στο τέλος εδόθη μικρή δεξίωσης, ενώ ακολουθεί μικρό φωτογραφικό υλικό και σύντομα ολόκληρη η εκδήλωση από το PEWEBTV

__________________
Ομιλία Γιώργου Καραμπελιά στην Ημερίδα της Μητροπόλεως Πειραιώς: «Η αποδόμηση της ιστορίας στην εκπαίδευση»


Πηγή  pe912fm.com   Ενημέρωση  simeron.wordpress.com


http://imp.gr
Σχετικά:   Μητρόπολη Πειραιώς. (30/1/13).Εκδήλωση επι τη εορτή των Τριών Ιεραρχών. «Η αποδόμηση της ιστορίας στην εκπαίδευση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου