Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η Alpha Bank αναγνωρίζει τα Σκόπια ως.. Μακεδονία!!!


Μπορεί να απαιτούμε από τους ξένους να σέβονται τις διατάξεις του ΟΗΕ αναφορικά με το όνομα των Σκοπίων, αλλά δυστυχώς κάποιοι στην Ελλάδα επιμένουν να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του χρήματος.
Η Alpha Bank, μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες στην Ελλάδα με 450 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα, καθώς και θυγατρικές και  υποκαταστήματα στα Βαλκάνια, στην ιστοσελίδα της αναγνωρίζει απερίφραστα τα Σκόπια ως… Μακεδονία!!
Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, η Alpha Bank έχει κιόλας να υπερηφανεύεται ό,τι ήταν από τις πρώτες τράπεζες που δραστηροποιήθηκαν στην… “Μακεδονία”.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της Alpha Bank μέσω της Ιστοσελίδα της, για να ενημερωθούν για τους λόγους που μια Ελληνική τράπεζα αναγνωρίζει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” σε παραβίαση  των σχετικών διατάξεων του ΟΗΕ,  τις προθέσεις τους για την άμεση διόρθωση στις Ιστοσελίδες της Alpha Bank και αν πρόκειται να προβούν σε δημόσια ανακοίνωση για να ζητήσουν Συγνώμη από τους περίπου 2.500.000 Μακεδόνες που διαμένουν στην αληθινή Μακεδονία (η οποία βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα) και η τράπεζα τόσο απλόχερα “χάρισε” το όνομα τους σε κάποιους Σλάβους, βορείως της Μακεδονίας .

Ανανέωση........Μετά από έντονες διαμαρτυρίες, η Alpha Bank μπορεί να διέγραψε τις 2 αναφορές για “Macedonia” στην συγκεκριμένη  σελίδα, δεν έκανε όμως το ίδιο για δεκάδες παρόμοιες αναφορές, όπως εδώ: http://www.alphabank.com.mk/Default.aspx?tabid=1097&lang=en
και εδώ: http://www.alphabank.com.mk/Default.aspx?lang=en
και σε δεκάδες άλλες αναφορές σε αρχεία pdf.  Μπορείτε να δείτε μέσω του google search, πόσες αναφορές σε “”Macedonia” υπάρχουν στην Ιστοσελίδα της Alpha Bank:
 http://www.google.ca/#q=site:http://www.alphabank.com.mk+macedonia&hl=en&prmd=ivnsl&ei=ea5bTou8MITc4QS74KCsBQ&start=20&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=e38e133e1426acae&biw=1280&bih=822


history-of-macedonia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να σχολιάσετε (με ευπρέπεια) πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό google ή wordpress που διαθέτετε. Αν δεν διαθέτετε πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο @gmail ή στο @wordpress. Μπορείτε βεβαίως πάντα να στέλνετε e-mail στο anavaseis@gmail.com
Ευχαριστούμε.

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου